ΕΠΣ Κοζάνης: Ευχαριστούμε για την φιλοξενία !!! Συγχαρητήρια σε όλους!!!


Η ΕΠΣ Κοζάνης μετά την ολοκλήρωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων  αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει  τις ενώσεις  Μακεδονίας, Γρεβενών, Πιερίας, Καρδίτσας, Ανατολικής Αττικής και τέλος Αχαΐας για την εξαιρετική φιλοξενία των μικτών της ομάδων και γενικά την υποδειγματική συμπεριφορά προς την αποστολή της ομάδας της.

Συγχαρητήρια επίσης σε όλες τις ομάδες -ενώσεις  που αγωνιστήκαμε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων για το ήθος, την αδελφικότητα και την ευγενή άμυλα που επέδειξαν.

Αυτή  είναι και η ομορφιά του  ποδοσφαίρου, τα παιδιά να αναδεικνύουν τα ταλέντα τους και τις κλίσεις τους σε αυτή την τόσο ευαίσθητη και σημαδιακή ηλικία. Εύγε στους γονείς των αθλητών που  αφιερώνουν  όλες τους τις δυνάμεις, θυσιάζοντας  προσωπικές στιγμές ώστε να δημιουργήσουν σωστούς αθλητές , άριστους πολίτες,  ολοκληρωμένους ανθρώπους. 

Συγχαρητήρια  στους  προπονητές και  στους παράγοντες των ομάδων για  την αγάπη  σ αυτό που κάνουν και   μυούν τα παιδιά μας σε υψηλά ιδεώδη.

Σχόλια