Μπαράζ ανόδου SL2: Ήττα με σκορ 3-1 μέσα στη Χαλάστρα γνώρισε η Κοζάνη | φωτο - βίντεο

Την ήττα με σκορ 3-1 γνώρισε η Κοζάνη  από την ομάδα του Καμπανιακού.

 


Η ομάδα της Χαλάστρας υποδέχτηκε την Κοζάνη στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής σε ένα κομβικό για την εξέλιξη των μπαράζ παιχνίδι και κατάφερε να επικρατήσει με 3-1 πιάνοντας κορυφή στο βαθμολογικό πίνακα.

Ο Καράμπελας ήταν αυτός που στο πρώτο μέρος και συγκεκριμένα στο 21ο λεπτό έδωσε προβάδισμα νίκης στους γηπεδούχους, που με τους Μανιό (52′) και Ιγνατίδη (62′) ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Το παιχνίδι είχε κριθεί και το μόνο που κατάφερε η Κοζάνη ήταν να μειώσει σε 3-1 με τον Μπακάλη στο 73′, σκορ που έμελλε να διατηρηθεί μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης.

Την επόμενη αγωνιστική η Κοζάνη υποδέχεται τον Τηλυκράτη, ενώ ο Καμπανιακός πηγαίνει στην έδρα του Γιούχτα, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τα θετικά αποτελέσματα για να «κλειδώσουν» την άνοδο.

Καμπανιακός (Σαπάνης): Γιακουμής, Π. Καθάριος, Σαρβανίδης, Βοσκόπουλος (58′ Ρακαβίνας), Γιαννόπουλος, Ταΐρης (58′ Μπακούτσης), Καράμπελας, Ντόγος, Πόζογλου (46′ Μάνιος), Ξανθόπουλος, Ιγνατίδης (65′ Βουτσκίδης).


ΦΣ Κοζάνη (Μπαδήμας): 
 Μπίκος, Παπανικολόπουλος, Λάμπογλου (63′ Μαραγκός), Γιαλαμίδης, Πάτας, Παπαδόπουλος (46′ Κανούλας), Μπίντσης (55′ λ.τ Αποστολίδης), Τσώτσος, Καραγιάννης, Παπαργυρίου (46′ Μπακάλης), Τσαπακίδης (34′ λ.τ Βοριαζίδης) 

Διαιτητής: Αναστασόπουλος
βοηθοί: Χρυσαΐδης, Κώστογλου (Χαλκιδικής) 











Σχόλια