Έτοιμη η Κοζάνη για το πιο μεγάλο βήμα ανόδου στη SL2 - Την Τετάρτη υποδέχεται τον Γιούχτα

 

Μετά το προγραμματισμένο ρεπό της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου, η Κοζάνη στην πρεμιέρα του Β' γύρου αντιμετωπίζει την Τετάρτη 7/6 στο ΔΑΚ Κοζάνης την επικίνδυνη ομάδα του Γιούχτα.
 Όλοι στο στρατόπεδο της Κοζάνης πιστεύουν πως η νίκη κόντρα στο Γιούχτα δίνει ένα μεγάλο προβάδισμα ανόδου και μπορούμε να πούμε ότι με νίκη η Κοζάνη θα συνεχίσει να έχει τον πρώτο λόγο ως το μεγάλο φαβορί για τη SL2.
 Είναι ένα πολύ σημαντικό και πολύ δύσκολο παιχνίδι.

 Ο Γιούχτας φαίνεται να είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Η Κοζάνη όμως εκμεταλλεύτηκε το ρεπό της και πάει στο παιχνίδι πολύ καλά προετοιμασμένη Είναι ένα παιχνίδι που θέλει πολύ μεγάλη συγκέντρωση και ειδικά συγκέντρωση στην τακτική. Πρέπει να δείξει αυτοπεποίθηση, μεγάλη θέληση και μεγάλο πάθος.

 Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες και για αυτές τις λεπτομέρειες ο κ. Μπαδήμας προετοίμασε κατάλληλα τους ποδοσφαιριστές του.. 

 
Το πρόγραμμα Τετάρτη 7/6
ΦΣ Κοζάνη - Γιούχτας
Αιολικός- Καμπανιακός
Ρεπό Τηλυκράτης
 
Βαθμολογία
Καμπανιακός 7
Κοζάνη 6
Τηλυκράτης 5
Γιούχτας 5
Αιολικός 4
 
Mε 12 παίκτες η Κοζάνη την Τετάρτη κόντρα στον Γιούχτα
Συναγερμός έχει σημάνει στις τάξεις των φιλάθλων της Κοζάνης για το παιχνίδι με τον Γιούχτα.
 
 Οργανωμένοι και μη, αναμένεται να αποτελέσουν τον 12ο παίκτη των ερυθρόλευκων που θα επιδιώξουν να κατακτήσουν το «τρίποντο» κάνοντας έτσι το μεγαλύτερο βήμα ανόδου στη SL2.

Σχόλια