Η Κοζάνη στην Super League 2 και οι Μπαδήμας, Τσέπουρας, Καραμπίνης, Γρηγοριάδης Τσικόγιας, Νιάσσε, Πάνος και ο Νίκος Γκοζγκούνης μιλάνε για την μεγάλη επιτυχία της ομάδας


Νίκος Μπαδήμας προπονητής Κοζάνης

"Καταβάλλαμε μεγάλη προσπάθεια και θεωρώ ότι  μας δικαιώνει το αποτέλεσμα ... 

Ποτέ δεν πίστεψα πως το όνειρο της ανόδου θα χαθεί ! ακόμα κι όταν μας αμφισβήτησαν εμείς το λάβαμε σαν πρόκληση,  πεισμώσαμε και αποδείξαμε ότι αξίζουμε και μπορούμε να υλοποιήσουμε το στόχο μας !

δείτε τα όσα δήλωσε: 

Γιώργος Τσέπουρας βοηθός προπονητή Κοζάνης

"Μεγάλη η χαρά που αισθανόμαστε όλοι μας, συγκίνηση αλλά και ικανοποίηση. Πετύχαμε κάτι πολύ μεγάλο ... και όλο αυτό οφείλετε στην  οικογένεια Κεντεποζίδη και Πετρόχειλου. Η περσινή αδικία τους πείσμωσε και φέτος  έχτισαν μια ομάδα με το αποτέλεσμα να τους δικαιώνει !!! 

Τους ευχαριστώ που με συμπεριέλαβαν στο τεχνικό team και μου έδωσαν την δυνατότητα να ζήσω πρωτόγνωρες όμορφες στιγμές! " 

 "Όταν κερδίζεις δεν περνάει η ώρα με τίποτα ... όταν χάνεις φτάνει το ρολόι το 90 χωρίς να το καταλάβεις !!! " 

 δείτε τι δήλωσε: 

Γιάννης Καραμπίνης προπονητής τερματοφυλάκων Κοζανης

Εκπληρώσαμε τον κάθε στόχο που θέσαμε όλη η ομάδα, το τεχνικό Team και η διοίκηση.  Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την πορεία που κάναμε στο πρωτάθλημα, τερματίσαμε πρώτοι, κατακτήσαμε το κύπελλο της ΕΠΣ Κοζάνης και πήραμε το εισιτήριο για την πολυπόθητη  άνοδο στην Super League 2. 

Οι επιλογή των τεσσάρων τερματοφυλάκων μας ήταν ιδανική και διόλου τυχαία.  Τάσος Καραγκιόζης και Πρόδρομος Μπλατσιώτης στάθηκαν επάξια φύλακες άγγελοι της εστίας της Κοζάνης. Μπίκος Θανάσης και Δημήτρης Ναθαναηλίδης είναι το μέλλον της Κοζάνης! 

δείτε τι δήλωσε: 

Αντώνης Γρηγοριάδης Εργοφυσιολόγος Κοζάνης

"Η πινελιά ως υπεύθυνου Αξιολόγησης - Εργοφυσιολόγου στην ομάδα της Κοζάνης ξεκινάει από το 2002 - 2003 όπου η ομάδα τότε με προπονητή τον Μιχάλη Αλεξιάδη, ανέβηκε από την Δ' Εθνική στην Γ' Εθνική επαγγελματική κατηγορία.

Εδώ και 2,5 χρόνια κάναμε μεγάλη προσπάθεια για την ομάδα ... είμαι εκεί εκτός των τεσσάρων γραμμών για να παρακολουθώ τους αθλητές γιατί δεν μεγιστοποιούν την απόδοσή τους ... και να τους βοηθάω να βελτιώνονται ... "

δείτε τι μας είπε

Άκης Τσικόγιας - φυσικοθεραπευτής Κοζάνης

" Ήταν μια  απαιτητική, δύσκολη και κουραστική χρονιά για όλους μας, το παλέψαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε και τα καταφέραμε ! 

Η επιτυχία στο τέλος μας ξεκούρασε! 

Είναι πολύ σημαντικό να λες ότι είσαι ομάδα και να είσαι ομάδα ...  όλοι ς τους είναι ένας κι ένας  αυτά τα παιδιά δεν υπάρχουν ...!!! " 

δείτε τη δήλωσε: 


Ξενοφών Πάνος  - ποδοσφαιριστής Κοζάνης: 

"Ήταν μια υπέροχη χρονιά .. για εμάς κατακτήσαμε το ντάμπλ αλλά και την άνοδο  στην παραπάνω κατηγορία,  κάτι το οποίο για την πόλη της Κοζάνης είναι πολύ σημαντικό ... η ομάδα μετά από 42 χρόνια βρίσκεται ξανά στην Super League2. 

Εντύπωση μου προκαλεί πως τα νέα παιδιά που έρχονται στο γήπεδο, όταν τα ρωτάς τι ομάδα είναι απαντούν ΚΟΖΑΝΗ!!!!

Είμαστε πολύ τυχεροί που δουλεύουμε στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις ... συνέβαλε κι αυτό στην επιτυχία της ομάδας και θέλω να ευχαριστήσω την ΕΠΣ Κοζάνης για την παραχώρηση του γηπέδου αλλά και τον κ. Στέλιο προσωπικά ... "

δείτε αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

Ibrahima Niasse - ποδοσφαιριστής Κοζάνης: 

Ο στόχος που είχαμε θέσει από την αρχή, επιτεύχθηκε... και είμαι  πολύ ευχαριστημένος γι' αυτό!!! "  Ήμασταν σίγουροι  ότι ήταν εφικτό να πετύχουμε την άνοδο στην κατηγορία το πετύχαμε και το χαιρόμαστε με την διοίκηση τους προπονητές μας τους φιλάθλους μας και με όλη της πόλη της Κοζάνης.

δείτε αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 


Νίκος Γκουζγκούνης παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Κοζάνης:
"Είμαι πολύ ευχαριστημένος που επιτέλους η ομάδα μου ανέβηκε στην SL2 - Συγχαρητήρια σε όλους!!!"
Ο Νίκος Γκουζγκούνης ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Κοζάνης ο οποίος έχει αγωνιστεί για αρκετά χρόνια στη Β εθνική εκείνης της εποχής  μιλάει για την ομάδα της καρδιάς του.
Πόσο  ευτυχισμένος αισθάνεται που επιτέλους το όνειρο πολλών ετών  γίνεται φέτος πραγματικότητα.  Δε μιλάει ο Νίκος Γκουζγκούνης ... μιλάει η καρδιά του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και πιστού φιλάθλου της Κοζάνης ..
Απολαύστε τον


Σχόλια