Νέος προπονητής στους Διόσκουρους Κοζάνης ο Θωμάς Βλάχος

Με χαρά, το Δ.Σ. του Σωματείου μας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον κόουτς Θωμά Βλάχο. Με τον Θωμά είχαμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε επί σειρά ετών, όντας αθλητής και μάλιστα  από τους πλέον ταλαντούχους και ικανούς στη Δυτική Μακεδονία, συμβάλλοντας τα μέγιστα κατά την παρουσία μας στη Γ΄ εθνική κατηγορία.

Με γνώμονες την εργατικότητα, την μεθοδικότητα, την διάθεση να προσφέρει και την αγάπη του για το άθλημα, διακρίναμε το ταλέντο του μαζί με τα έντονα στοιχεία της  προσωπικότητάς του, τα οποία εν πολλοίς, πρεσβεύουν και τις δικές μας απαιτήσεις και φιλοδοξίες. Αυτό ήταν αρκετό για να μας οδηγήσει σε άμεση συμφωνία με προοπτική την εξέλιξη της ομάδας, βασιζόμενοι στα σύγχρονα πρότυπα του αθλήματος. Ο Θωμάς αναλαμβάνει την ευθύνη του αντρικού τμήματος του συλλόγου μας.

Καλωσορίζουμε τον Θωμά ξανά, αυτή τη φορά με άλλη ιδιότητα και με τη βεβαιότητα ότι στεκούμενοι στο πλευρό του, θα αναδείξει και τις προπονητικές του ικανότητες. 

Coach Βλάχος Θωμάς

Nationality gre Ελλάδα

Current Team ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ

Άδεια προπονητή Γ κατηγορίας(σχολή προπονητών ΣΕΠΚ) Προπονητής ανδρικού τμήματος Διόσκουροι Κοζάνης 2023-24 Στο παρελθόν έχει διατελέσει προπονητής: -Λασσάνης 22-23 αντρικό (Α τοπικό)-εφηβικό -Λασσάνης 21-22 γυναικείο (Α2 γυναικών) -Φοίνικας Κοζάνης19-20 αντρικο( Α τοπικό) -Φοίνικας Κοζάνης 18-19 αντρικό (Β τοπικό) – ακαδημίες Αγωνίσθηκε ως αθλητής: – Εθνικός 05-06 Α τοπικό – Λασσάνης 06-08 -Διόσκουροι 08-09 Α τοπικό -Λασσάνης 09-10 Γ εθνική -Διόσκουροι 10-14 Γ εθνική -Άργος Ορεστικό 14-15 Β εθνική -Διόσκουροι 15-16 Γ εθνική -Γ.Σ. Ελίμειας 16-17 Γ εθνική -ΑΟΚ Βέροιας 17-19 Γ εθνική -Πρωτέας Γρεβενών 19-20 Β εθνική

Σχόλια