Συζητάει και περιμένει ο Εορδαϊκός

 

Όπως είχαμε γράψει σε προηγούμενα άρθρα μας  η ελπίδα πεθαίνει τελευταία για τον Εορδαικό,   όσον αφορά   σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται .

Οι συζητήσεις μεταξύ των διοικούντων του Μακεδονικού Φούφα  και των διοικούντων του Εορδαικού συνεχίζονται έτσι ώστε να ρυθμιστούν και οι τελευταιες λεπτομέρειες της συνένωσης.

Ο ισχυρός άντρας του Φούφα κ.  Τάκης Χάιτας   είναι σε συχνή επικοινωνία με τον πρόεδρο του Εορδαϊκού κ. Θανάση Κριτσάνη  και έχουν αναλάβει  το θέμα  της μετάβασης να γίνει όσο το δυνατόν  πιο ομαλά και χωρίς να αφήσουν οτιδήποτε στην τύχη και στην αμφισβήτηση.

 Ο έμπειρος τεχνικός Νίκος Κατακαλίδης από την άλλη  έχει  επωμιστεί το ρόλο του παντρέματος των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων Ποιοι θα συνεχίσουν ποιοι θα φύγουν ποιες και πόσες θα είναι οι μεταγραφές που θα ενισχύσουν το ρόστερ ...

Όλα  αυτά όμως μετά τις 20 Ιουλίου που θα ξεκαθαρίσει το τοπίο ( ας το ελπίσουμε) για το που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν η ομάδα. 

Η αισιοδοξία των παραγόντων του Εορδαικού πάντως είναι μεγάλη και ο σχεδιασμός που γίνεται είναι σχεδιασμός Γ εθνικής .

Σύμφωνα τώρα με έγκυρες πληροφορίες Μπαλίτσας , Πούλιος που μετακόμισαν Πτολεμαΐδα το καλοκαίρι  παραμένουν στον Εορδαϊκό χωρίς να αποκλείονται και  άλλοι "Κοζανίτες   ποδοσφαιριστές. Οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη. Το ίδιο ισχύει και με τους Πτολεμαιδιώτες αθλητές του Εορδαικού .

Βούρτης  και Καβαλάρης έχουν τελειώσει τις σπουδές τους και όπως δείχνουν οι εξελίξεις αποχωρούν  από τον Εορδαϊκό. Από τον Μακεδονικό Φούφα  οι ποδοσφαιριστές που θα πλαισιώσουν    το νέο εγχείρημα είναι αρκετοί Οι πρώτες  πληροφορίες  με τα πρώτα ονόματα που έρχονται χωρίς όμως να έχουν επιβεβαιωθεί Δημητριάδης,  Σιδηρόπουλος, Θεοδουλίδης, Χάιτας Σερσέμης  θα είναι στη διάθεσή του κ. Κατακαλίδη.

Το τονίζουμε ..και προς αποφυγήν παρεξηγήσεων ,πως με  επιφύλαξη  είναι  τα παραπάνω  ονόματα (εκτίμηση της σελίδας).


Σχόλια