Στον «αέρα» το μέλλον της Βέροιας – Ώρα αποφάσεων για Μπίκα

 


Μπορεί στην ποδοσφαιρική “πιάτσα” της Ημαθίας να έχουν σίγουρη την επιστροφή του Αχιλλέα Μπίκα στα ηνία της “Βασίλισσας του βορρά”, ωστόσο μόνο έτσι δεν δείχνουν να είναι τα πράγματα!

 Ο νεαρός επιχειρηματίας και εκ των ιδιοκτητών της Βέροιας, το τελευταίο διάστημα και μετά την λήξη της θητείας της “προσωρινής” διοίκησης, έκανε και συνεχίζει ακόμα και τώρα να κάνει συναντήσεις για ανταλλαγή απόψεων, με στενούς του συνεργάτες, αναφορικά με την επόμενη μέρα της ιστορικής ομάδας, μετά τον υποβιβασμό της στη Γ’ Εθνική.

Δεν έχει αποφασίσει όμως αν θα ηγηθεί ο ίδιος της νέας προσπάθειας, αφού στις σκέψεις του υπάρχει ακόμα και το ενδεχόμενο να οδηγηθεί η ομάδα σε εκλογές! Για τον λόγο αυτό καθυστερεί τόσο πολύ και η συνέντευξη τύπου που έχει προγραμματίσει να δώσει, μιας και δεν έχει λάβει ακόμα την οριστική του απόφαση.

Όπως μας ανέφερε ο ίδιος σε επικοινωνία που είχαμε, σε περίπτωση που συνεχίσει στο τιμόνι του ερασιτέχνη, τότε θα κάνει πιθανότατα την ερχόμενη Δευτέρα συνέντευξη τύπου (υπό τύπον καλέσματος), ενώ αν τελικά αποφασίσει να μην αναλάβει ξανά την ομάδα, κάτι που όλοι απευχόμαστε, τότε θα εκδοθεί δελτίο τύπου για την προκήρυξη εκλογών στον σύλλογο, οπότε και θα ανοίξει ο δρόμος για όποιον θέλει να την πάρει και να την τρέξει στη Γ’ Εθνική, στην οποία θα δηλώσει συμμετοχή όπως και να εξελιχθούν τα πράγματα.

Αυτή τη στιγμή πάντως, το ενδεχόμενο να αναλάβει ξανά τα ηνία της “Βασίλισσας” ο Αχιλλέας Μπίκας φαίνεται να απομακρύνεται! Αν όμως τελικά συνεχίσει στο τιμόνι της τότε δεν αποκλείεται μαζί με την απόφασή του, να ανακοινώσει και το πλάνο της νέας χρονιάς, το προπονητικό τιμ και κάποιους ποδοσφαιριστές που θα παραμείνουν ή θα αποκτηθούν από τους “κυανέρυθρους”.

Για την θέση του προπονητή, η περίπτωση Βεργώνη δείχνει να απομακρύνεται καθώς ο πρώην μέσος της ΒΕΡΟΙΑΣ μάλλον καταλήγει στην Καλλιθέα ως άμεσος συνεργάτης του Βοσνιάδη. Υπάρχουν πάντως πιθανότητες να καθίσει τη νέα χρονιά στον πάγκο της “Βασίλισσας”, προπονητής που πέρασε και φέτος για ένα διάστημα από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Η αγωνία των “κυανέρυθρων” φιλάθλων έχει φτάσει στο κατακόρυφο και όλοι περιμένουν να μάθουν τις εξελίξεις για το τι ξημερώνει η επόμενη μέρα στην αγαπημένη τους ομάδα!

Πηγή: kerkidasport


Σχόλια