Με διάθεση για δουλειά και στόχο το καλό ποδόσφαιρο και μια καλή πορεία ξεκίνησε την προετοιμασία ο Μακεδονικός Κοζάνης | φωτο - βίντεο

 

Με διάθεση για δουλειά και στόχο το καλό ποδόσφαιρο και μια καλή πορεία ξεκίνησε την προετοιμασία ο Μακεδονικός Κοζάνης.Με ενισχυμένο ρόστερ διάθεση για δουλειά και στόχο μια καλή πορεία, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή  28/7 το απόγευμα η πρώτη συγκέντρωση του Μακεδονικού, στο γήπεδο της Νέας Νικόπολης.
 
Σύσσωμη η διοίκηση και το προπονητικό τιμ   Μάκης Μαλούτας με τον  συνεργάτη του  Κωνσταντίνο Παπακωνσταντίνου  υποδέχτηκαν παλαιούς και νέους παίκτες, με την ελπίδα να πετύχουν τους στόχους τους και να έχουν μία άκρως επιτυχημένη χρονιά.
 
Η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν έγινε μέσα σε εξαιρετικό κλίμα , παρουσία των νέων προσθηκών που πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση με τη νέα τους ομάδα.
Στην πρεμιέρα βρέθηκαν τα νέα αποκτήματα  Νίκος Ματούλας Αλέξανδρος Μεντεσίδης , Ζήσης Νάνος Λάζαρος Ευθυμιάδης, Γιώργος Ζησιός  καθώς και οι νεαροί από το παιδικό του Μακεδονικού Κωνσταντίνος  Βαλταδώρος , Γρηγόρης Μόσχος, Γιώργος Αποστολίδης και   Σωτήρης Χατζηγιαννακίδης.

Απουσίαζαν δικαιολογημένα ο  Δημήτρης Βαρυτιμίδης, Παναγιώτης Μαλούτας, Θανάσης Τρομπούκης, Στέλιος Μήλιος , Φρίξος Χαριτωνίδης Χρήστος Μετικάνος, Θανάσης Παπαγεωργίου,  Τάσος Χατζηαθανασίου Αντώνης Μαντζόκας.
 
Άπαντες δήλωσαν πως είναι πανέτοιμοι να ανταπεξέλθουν στο δυνατό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.

Τόνισαν επίσης, πως η ομάδα έχει ενισχυθεί, διαθέτει παίκτες με εμπειρία και παραστάσεις από ανώτερες κατηγορίες, αλλά και νεαρούς με πλούσιο ταλέντο.

Λίγα … μετρημένα λόγια, η παραμονή του περσινού κορμού και οι σωστές κινήσεις στις μεταγραφές του καλοκαιριού, συνθέτουν το παζλ του σημερινού Μακεδονικού που φιλοδοξεί να έχει μια καλή χρονιά  παίζοντας καλό ποδόσφαιρο στη ποδοσφαιρική σεζόν που έρχεται.

Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές “πάτησαν χόρτο”   κι αφού  έκαναν  το καθιερωμένο ζέσταμα  ξεκίνησαν  με χαλαρούς ρυθμούς στην αρχή την προετοιμασία τους.
 
Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν καθημερινά στη Νέα Νικόπολη και μέρα με τη μέρα θα ανεβαίνουν σε ένταση.





Σχόλια