Τρέχουν οι εξελίξεις στην Κοζάνη.. Σύσταση ΠΑΕ - Γήπεδο - μπάτζετ - Μεταγραφικός σχεδιασμός

 


Στην Κοζάνη όπως μαθαίνουμε ήδη έχουν  ξεκινήσει τον  σχεδιασμό  με γοργούς ρυθμούς
Άρχισαν οι διεργασίες για τη σύσταση ΠΑΕ   με τους ισχυρούς άντρες της Κοζάνης τα  αδέρφια Κεντεποζίδη  και τα αδέρφια Πετρόχειλου  να είναι σε συνεχή επαφή για να τελειώνει όσο το δυνατόν γρηγορότερα (μετοχικό κεφάλαιο  -μπάτζετ κλπ).
Από κει και πέρα ένα άλλο  φλέγον ζήτημα που αφορά  το γηπεδικό  μαθαίνουμε πως βρίσκεται σε καλό δρόμο και  όλα θα γίνουν στην ώρα τους.
Στα μεταγραφικά θέματα τώρα   σε εξέλιξη βρίσκεται και το θέμα προπονητή.
Οι συζητήσεις δίνουν και παίρνουν για το αν θα  μείνει η  θα φύγει ο κ. Νίκος Μπαδήμας ;
Ποιος θα είναι ο διάδοχος στην περίπτωση που τελικά φύγει; Παρέλασαν ονόματα κι ονόματα με την διοίκηση της Κοζάνης να κρατάει  έως τώρα  σιγή ιχθύος.

 Στα ποδοσφαιρικά στέκια  ακούγονται  αρκετά ονόματα και οι φήμες οργιάζουν  ενδεικτικά σας αναφέρουμε μερικά ονόματα  ..Παύλος Δερμιτζάκης , Άγγελος Διγκόζης , Γιώργος Παράσχος, Δημήτρης Σπανός, Απόστολος Χαραλαμπίδης, Γιάννης Πετράκης και τελευταία ακούστηκε και το όνομα του Σάκη Τσιώλη.

 Όπου υπάρχει καπνός , υπάρχει και φωτιά κι όσο μακρινά μπορεί να ακούγονται αυτά τα ονόματα άλλο τόσο κοντά μπορεί να βρίσκονται. 

Όπως και να έχει πάντως δε θα αργήσει να μάθουμε τον εκλεκτό της διοίκησης .

Σημείωση της στήλης: Γι' αυτούς που μπορεί να ξεχνούν .. 
Ποιος αλήθεια το φανταζόταν πριν τρία  - τέσσερα χρόνια όταν η Κοζάνη αγωνιζόταν με ομάδες του Α'  τοπικού  ΕΠΣ Κοζάνης,  πως σήμερα θα   μιλούσαμε για το σχεδιασμό της Κοζάνης στη   SL2,  για  τα  παραπάνω ονόματα προπονητών αλλά και για τα μεγάλα ονόματα  ποδοσφαιριστών που  ακούγονται και  ενδέχεται να έρθουν στην Κοζάνη;  

 Το ρητό των Κοζανιτών που ισχύει απόλυτα  σ' αυτή την περίπτωση ;
"Η Κοζάνη έπεσε από το καμπαναριό και βρήκε και πορτοφόλι"

Πληροφορίες δικές μας ...

Κρατηθείτε έρχονται μεγάλα γεγονότα στην ομάδα!!!

Σχόλια