Γενική συνέλευση Εορδαϊκού, το πρώτο βήμα έγινε με επιτυχία


 Γενική συνέλευση των μελών του Εορδαϊκού πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή που μας πέρασε στο δημαρχείο Πτολεμαΐδας με μεγάλη επιτυχία.

Η επιτυχία έγκειται στο γεγονός πως εκτός του Εορδαϊκού παρευρέθηκαν και οι πρόεδροι του Μακεδονικού Φούφα και της Αγίας Μαρίνας Βέροιας (Χάιτας και Γεωργιάδης ) αντίστοιχα, όπου συμφώνησαν να γίνει η συγχώνευση των τριών σωματείων με το όνομα Εορδαϊκός.

Ναι μεν τα υπόλοιπα σωματεία θα υπάρχουν αλλά δεν θα έχουν συμμετοχή στα πρωταθλήματα που ανήκουν, αφού ποδοσφαιριστές από τα δύο σωματεία θα παραχωρήσουν κάποιους ποδοσφαιριστές που χρειάζονται στον Εορδαϊκό.

Στην συνέλευση παραβρέθηκε και ο δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς ο οποίος εξέφρασε την συμπαράσταση του δήμου στην ομάδα της πόλης όπου μεταξύ άλλων θα συνεισφέρει στην δημιουργία νέου γηπέδου χωρητικότητας 5,500 θεατών με προπονητικό κέντρο και άλλους βοηθητικούς χώρους.

Την Δευτέρα λοιπόν θα γίνει η πρώτη συνάντηση των ποδοσφαιριστών στο γήπεδο Πτολεμαΐδας ξεκινούσε έτσι η νέα ποδοσφαιρική χρονιά η οποία αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον μετά την συγχώνευση των τριών σωματείων στην Γ' Εθνική!!!


Πηγή: Συντακτική ομάδα PtolemaidaNews.gr

Σχόλια