Εορδαϊκός - Ηρακλής Θερμαϊκού 3-3 (Φιλικός αγώνας)

 Ημέρα φιλικού ήταν η σημερινή για την ομάδα μας η οποία αντιμετώπισε τον αρκετά δυνατό για τα δεδομένα της κατηγορίας που αγωνίζεται Ηρακλή Θερμαϊκού. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 3-3 και αμφότερες έδωσαν πολλά χρήσιμα συμπεράσματα στους προπονητές τους.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 9' με τον Τασιώνα που κρέμασε τον τερματοφύλακα του Εορδαϊκού Πίτσικο.

Η ισοφάριση για τον Εορδαϊκό ήρθε περίπου 20' αργότερα με τον αμυντικό του Εορδαϊκού Κουνάβα να βγάζει μια συστημένη μπαλιά στον υπό δοκιμήν επιθετικό Νίκολι ο οποίος με κεφαλιά "ψαράκι" έκανε το 1-1

Στο 30' ο Εορδαϊκός κέρδισε ένα φάουλ 2.5 μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή του Ηρακλή, εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Κουνάβα ο οποίος σημάδεψε το αριστερό παραθυράκι του Αβραμίδη και έκανε το 2-1.

Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη ο Εορδαϊκός πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο.

Στο 47' ο νεοεισελθών Σαράντης Τοπάλης βρέθηκε απέναντι στον τερματοφύλακα του Ηρακλή Κουκουλάρη και με ένα εκπληκτικό τελείωμα έκανε το 3-1.

Στο 56' ο Ηρακλής κέρδισε πέναλτι την εκτέλεση την ανέλαβε ο Τσιαμπάζης ο οποίος έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 63' λάθος πασά της άμυνας του Εορδαϊκού ο Καρατζιώτης ήταν κοντά ανέκτησε την χαμένη πάσα, μπήκε στην περιοχή εκτέλεσε τον Πίτσικο και μείωσε σε 3-2.

Στο 65' ο Μπικιάρης πέρασε πολύ όμορφα τον προσωπικό του αντίπαλο από τα αριστερά έφθασε σε θέση βολής και έστειλε την μπάλα στην κλειστή γωνία του Πίτσικου διαμορφώνοντας το τελικό 3-3.

Στην συνέχεια ο Εορδαϊκός θα μπορούσε να πετύχει κάποιο τέρμα που θα του έδινε την νίκη αλλά οι τελικές προσπάθειες δεν ήταν οι ιδανικές.

Επόμενη φιλικό παιχνίδι για τον Εορδαϊκό το Σάββατο (2/9, 18:00) στον Σβορώνο με την τοπική ομάδα.


Γραφείο Τύπου

"Φ.Σ. Εορδαϊκός"

Σχόλια