Φιλικό: ΑΣ Ιωνικός - Μακεδονικός Κοζάνης 3-3 | φωτο - βίντεο


Φιλική ισοπαλία μεταξύ του Ιωνικού  και του Μακεδονικού Κοζάνης με σκορ 3-3.  Οι δύο προπονητές Παπαζήσης, Μαλούτας χρησιμοποίησαν όλους τους ποδοσφαιριστές που είχαν στη διάθεσή τους.

Ο κ.  Μαλούτας χρησιμοποίησε δύο εντεκάδες.  Στο πρώτο ημίχρονο έπαιξαν κυρίως τα παιδιά που ανέβηκαν από την Ακαδημία, ενώ στο δεύτερο οι πιο έμπειροι ποδοσφαιριστές.

 Από την άλλη και ο κ. Παπαζήσης είδε όλους τους ποδοσφαιριστές του σε τι κατάσταση βρίσκονται και πως αντιδρούν κόντρα  σε έναν δυνατό αντίπαλο. Τα συμπεράσματα που βγήκαν ήταν θετικά.

Τα γκολ για τον Ιωνικό σημείωσαν οι Κωνσταντινίδης, Καρακατσάνης, Κεΐσογλου ενώ για τον Μακεδονικό  οι Νάνος, Τζέλος, Σακαλής.






ΑΣ Ιωνικός (Παπαζήσης):  Παπακώστας, Παλάσκας, Μητράγκας, Μακρυγιάννης, Ντάμαλης, Ελευθεριάδης Γ, Κωνσταντινίδης, Κεΐσογλου Καρακατσάνης,  Ελευθεριάδης Β., Ελευθεριάδης Χ. 

Έπαιξαν και οι Αναγνώστου, Κανάβας, Μακρυγιάννης Κ.,  Δούφας, Γκούπι, Βασιλειάδης, Μαμαντού, Ασλανίδης, Κακλίδης. 



Μακεδονικός Κοζάνης
 (Μαλούτας) : Βαρυτιμίδης   Αντάμης, Μαντζιώκας, Κουνάβας, Γαρσλιάν, Μόσχος, Νάνος, Βαλταδώρος, Δεμερτζίδης, Χατζηγιαννακίδης, Αποστολίδης.

Στο δεύτερο για τον Μακεδονικό έπαιξαν Μεντεσίδης, Δάλλης, Μαντζιώκας, Πολυχρονιάδης, Αντάμης, Μετικάνος, Μαλούτας, Ματούλας, Νάνος, Τζέλος, Σακαλής. 


Σχόλια