Αμέτρητες μεταγραφές - Εφαλτήριο για τα παιδιά της η ΑΕΠ Κοζάνης


Αυτό που κατάφερε η ομάδα της ΑΕΠ Κοζάνης σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, είναι κάτι το μοναδικό.

Καμμία ομάδα της Ελλάδας, από όλες τις κατηγορίες, δεν κατάφερε να βοηθήσει τόσους πολλούς ποδοσφαιριστές να κάνουν μεταγραφή και μερικά μάλιστα παιδιά να κάνουν το άλμα που ονειρεύονταν.

Θα ξεκινήσουμε αναφέροντας τις μεταγραφές των παιδιών μας, για τις οποίες οι υπεύθυνοι της ΑΕΠ Κοζάνης είναι ιδιαίτερα περήφανοι.

Μπορεί να κατάφεραν τα γνωστά…κέντρα να υποβιβάσουν την ομάδα πρότυπο από τη Γ Εθνική  (ενώ στον Όμιλο της τερμάτισε σε καλή θεση), όμως ο στόχος των ανθρώπων της να βοηθήσει τα νέα παιδιά να κάνουν άλμα στην καριέρα τους δεν μπόρεσαν να το σαμποτάρουν.

Ξεκινάμε με τον Μανώλη Κουλούσια, ένα ταλέντο που τόλμησε η ΑΕΠ Κοζάνης και τον έβαλε να αγωνιστεί στα 15 του!!!!!, πίστεψε πάνω του και τελικά, λειτούργησε σαν εφαλτήριο.

Ο 18χρονος πια Μανώλης, κατάφερε, από ένα υποβαθμισμένο και γενικά ανύπαρκτο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, να μεταγραφεί στην Τσεχία, σε ομάδα Β’ Εθνικής που στόχο έχει την άνοδο της.

Ήδη ο συμπαθέστατος και τεχνίτης χαφ, νοιώθει υπέροχα, προσαρμόστηκε στο Τσέχικο ποδόσφαιρο και όλοι ευχόμαστε σύντομα να κάνει τους πάντες να μιλούν για το ταλέντο του.

aepfc.gr

Σχόλια