Το Φ.Σ Εθνικός Κοζάνης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Βαργιαμη Χρήστο.


Ο Χρήστος είναι γέννημα θρέμμα Κοζανίτης παίζοντας στον Μέγα Αλέξανδρο και τα τελευταία χρόνια στον Ηρακλή Κοζάνης. Φέτος έδωσε πανελλαδικές και είναι επιτυχών  στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας στο τμήμα λογιστικής και χρηματοοικονομικής.

Αρκετες ομάδες της Δυτικής Μακεδονίας έδειξαν ενδιαφέρον για την απόκτηση του ακόμα και από μεγαλύτερες κατηγορίες, όμως ο νέος παίκτης μας πείσθηκε από το πλάνο της διοίκησης και του προπονητή και θα είναι μια επιπλέον λύση στα χέρια του κοουτς Τζιλίνη .

Μετά την συμφωνία ο Χρήστος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Είμαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή μου στον Εθνικό Κοζάνης. Η ομάδα του Εθνικού  με προσέγγισε και πέρσι για να παίξω στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, όμως  έδωσα βαρύτητα στο διάβασμα και στις πανελλαδικές εξετάσεις αλλά και στον στόχο με την ομάδα του  εφηβικού τμήματος του Ηρακλή Κοζάνης για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου το οποίο και πετύχαμε και να τους ευχηθώ αντίστοιχη και ακόμη καλύτερη πορεία φέτος στο πανελλήνιο.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας κ. Δημήτρη Μάστορα και τον κόουτς κ. Ζήση  Τζιλίνη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν .Εύχομαι μια χρονιά με υγεία χωρίς τραυματισμούς ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας και την επιστροφή στην Γ Εθνική κατηγορία.

Σχόλια