Φιλικό: Σβορώνος - Εορδαϊκός 0-0

 Στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας Εορδαϊκός και Σβορώνος ήρθαν ισόπαλοι με σκόρ 0-0. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο οι δύο ομάδες έδειξαν εμφανή σημάδια κόπωσης καθώς τα επίπεδα απόδοσης δεν ήταν ιδιαιτερα υψηλά και το παιχνίδι σε αρκετές περιπτώσεις ήταν ιδιαίτερα υποτονικό χωρίς τις μεγάλες ευκαιρίες.

Ο προπονητής της ομάδας μας Νίκος Κατακαλίδης επέλεξε να ξεκινήσει μια ενδεκάδα η οποία θα είναι πολύ κοντά στην βασική καθώς το παιχνίδι αποτελούσε και μια πρόβα τζενεράλε καθώς σε 8 μέρες ο Εορδαϊκός θα φιλοξενηθεί στο Αγγελοχώρι για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Βέβαια προφύλαξε τους Ίγκορ και Τσαγκαλίδη οι οποιοί ταλαιπωρούνται με μίκρο-τραυματισμούς και ξεκίνησε με τους εξής:

Κάτω απ' τα δοκάρια ήταν ο Δημητριάδης, την τετράδα στην άμυνα την συνέθεσαν οι Σωτηριάδης, Πούλιος , Κουνάβας και Παπανικόπουλος στην μεσαία γραμμή ήταν ο Τοπάλης με τον Μπαλίτσα και τον Κοντογουλίδη, δεξιά ο Καλογιάννιδης, αριστερά ο Γκαμπριέλο και στην κορυφή ο υπό δοκιμήν Νίκολι ο οποίος για ακόμα ένα παιχνίδι έδειξε πολύ καλά χαρακτηριστικά.

Το πρώτο 45λεπτο του αγώνα ήταν αρκετά ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να κερδίσουν την κατοχή και να φτιάξουν το δικό τους παιχνίδι  χωρίς ωστόσο να το καταφέρουν και να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικές. Ο Σβορώνος ήταν εκείνος που έφτασε κοντά στο γκόλ όταν 4ο λεπτό Ξυδούς έφτασε απεναντι στον Δημητριάδη χωρίς ωστόσο να καταφέρει να τον νικήσει. Στο 42' ο Νίκολι συνδιάστηκε ωραία με τον Παπανικόπουλο αυτό σύγκλινε απ΄τα αριστερά έσπασε την μπάλα στο ύψος του πέναλντι ο Κοντογουλίδης σούταρε αλλα ο Φυτόπουλος με μια προβολή πάνω στην μπάλα παραχώρησε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος ο Εορδαϊκός  ειχε την δική του τελική όταν ο Παπανικόπολος επιχείρησε την σέντρα-σουτ απ' τα δεξιά η μπάλα όμως κατέληξε άουτ, ενώ ο Σβορώνος είχε την κεφαλιά του Κατσιάκη που «ξύρισε» το κάθετο δοκάρι του Δημητριάδη ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Δεμηρτζόγλου.

Εορδαϊκος: Δημητριάδης, Πούλιος , Παπανικολόπουλος, Σωτηριάδης (65' Πατελάκης), Κουνάβας, Μπαλίτσας (80' Βλάχου) , Τοπάλης (75' Παπαδόπουλος), Καλογιάννιδης (60' Μητσόπουλος) ,Γκαμπριέλο , Νίκολι(Μαράσι), Κοντογουλίδης.

Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το τελευταίο φιλικό παιχνίδι της ομάδας μας η οποία απο Δευτέρα θα μπει σε ρυθμούς προετοιμασίας ενόψει του παιχνιδιού με το Αγγελοχώρι για την 1η Αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' εθνικής.



Γραφείο Τύπου

"Φ.Σ. Εορδαϊκός"

Σχόλια