Γ' Εθνική: Τρίκαλα - Εορδαϊκός 1-1 | 📷


φωτο: sportrikala.gr

Με το βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από τα Τρίκαλα ο Εορδαϊκός 

Από ένα βαθμό πήραν Τρίκαλα και Εορδαϊκός στην ισόπαλη 1-1 μεταξύ τους αναμέτρηση στο δημοτικό στάδιο Τρικάλων, για την 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα της Πτολεμαϊδας πήρε κεφάλι στο σκορ στο 10’. όταν ο Μαρκόν εκτέλεσε  φάουλ η μπάλα έφτασε στο Νικολί   ο οποίος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Στο 19’ ο Μπουκουβάλας βγήκε απέναντι από τον Δημητριάδη ο ο οποίος απέκρουσε το πλασέ του αλλά στην εξέλιξη της φάσης και σε σουτ που επιχείρησε ο Ζαϊμι η μπάλα βρήκε το χέρι αμυντικού. Ο διαιτητήςέδειξε την άσπρη βούλα και ο Νίκος Σκόνδρας στο  ευστόχησε για να ισοφαρίσει σε 1-1.

Τα Τρίκαλα προσπάθησαν να σημειώσουν κι άλλο τέρμα αλλά όποτε χρειάστηκε ο Δημητριάδης δήλωνε παρόν 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


ΑΟ Τρίκαλα
(Βασίλης Καλογιάννης): Παπαδόπουλος, Μπουκουβάλας, Γιάννης Σκόνδρας, Μαλάκος, Ζαϊμι (70’ Πατρώνης), Κοντογεώργος (83’ Μαρούδας), Σαμαντάς (70’ Βασιλείου), Μπέκας, Νίκος Σκόνδρας, Κατσαντώνης, Αλεξίου


Εορδαϊκός
(Νίκος Κατακαλίδης): Δημητριάδης, Παπανικόπουλος, Κουνάβας, Πούλιος, Σωτηριάδης, Μπαλίτσας, Κοντογουλίδης (90’ Φασουλάκος), Μαρκόν (88’ Αιχμαλωτίδης), Ντερβίσι (83’ Χαϊτας), Μητσόπουλος (83’ Παπάς), Νικολί (83’ Καλογιαννίδης)


φωτο: goal-trikala.gr 



Σχόλια