Γ' Εθνική: Αστέρας Σταυρού - Καστοριά 2-0 | 📷


Αδικείται η Καστοριά από το τελικό αποτέλεσμα στον εκτός έδρας αγώνα της με τον Αστέρα Λιανοκλαδίου Σταυρού, όπου ηττήθηκε με 2-0.

Κι αυτό γιατί το 1-0 των γηπεδούχων προήλθε από λάθος απόφαση του Α βοηθού, ενώ δεν της δόθηκε καθαρό πέναλτι στο 82'.

Η Καστοριά ξεκίνησε το παιχνίδι πιο καλά και μόλις στο 3' έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μανακίτσα ο οποίος σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 12' ο Φράγκος έδωσε στον Μαλισόβα, αυτός του έδωσε και πάλι την μπάλα, που την κατέβασε με το στήθος μέσα στην περιοχή και με σουτ έκανε το 1-0, με υπόδειξη του Α βοηθού, που κακώς θεώρησε ότι η μπάλα πέρασε την γραμμή, αφού ο Δήμας είχε αποκρούσει ήδη την μπάλα Στο 17' ο Φωλίνας εκτέλεσε φάουλ, αλλά την κεφαλιά του Kapllani μπλόκαρε ο Τσάμης. Στο 24' ο Φωλίνας εκτέλεσε κόρνερ, αλλά η κεφαλιά του Μανακίτσα έφυγε άουτ. Στο 37' το φάουλ του Φωλίνα πέρασε ανεκμετάλλευτο, αφού οι αμυντικοί απομακρυναν τη μπάλα. Στο 39'  ο Παρλάντζας αν και πεσμένος στο έδαφος τροφοδότησε τον Αλεξίου ο οποίος μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον Δήμα, γράφοντας το 2-0. Στο 45' ο Αντωνόπουλος πάσαρε στον Αλεξίου, ο οποίος σούταρε, αλλά ο Δήμας απέκρουσε. Στο 45'+1' ο Τσάνι πέρασε δύο αμυντικούς, αλλά την τελευταία στιγμή ανεκοπη σε κόρνερ, που πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Στην επανάληψη και πάλι η Καστοριά ξεκίνησε έχοντας τον έλεγχο του παιχνιδιού Έτσι στο 47 ' ο Τσάνι μπήκε στην περιοχή, έπεσε από μαρκάρισμα, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Στο 54: η σέντρα του Φωλίνα απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς Στο 63' το σουτ του Κακαβα έφυγε άουτ. Στο 64' το σουτ του Αυγουστάτου μπλόκαρε ο Δήμας. Στο 65' ατομική προσπάθεια του Φράγκου πέρασε τους Τσάκνη και Σαββόπουλο Κυρ., αλλά το πλασέ του, απέκρουσε ο Δήμας. Στο 66' το σουτ του Τσάνι απέκρουσε ο Τσάμης. Στο 75' το σουτ του Αλεξίου έφυγε ψηλά άουτ.. Στο 82' ο Τσελεπής ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από πίσω από αμυντικό των γηπεδούχων, αλλά ο διαιτητής αρνήθηκε να υποδείξει το καταφανέστατο πέναλτι κι έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Στο 83' το φάουλ του Τσάκνη απέκρουσαν οι αμυντικοι σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Δήμου αλλά την ωραία κεφαλια του Τσάνι απέκρουσε ο Τσάμης.

Κατά δικαστική για την Καστοριά ήταν η διαιτησία του κ. Τασιόπουλου Γεώργιου της Ε. Π. Σ. Θεσσαλίας, ο οποίος της αρνήθηκε το καταφανεστατο πέναλτι στο 82' και του α'  βοηθού κ. Σφυρή Σταμάτιου του ιδίου συνδέσμου, ο οποίος υπέδειξε λανθασμένα σαν έγκυρο το πρώτο γκολ των γηπεδούχων. Πολύ καλός ήταν ο β' βοηθός κ. Αγγελόπουλος Κωνσταντίνος κι αυτός της Ε. Π. Σ. Θεσσαλίας.


 Αστέρας Σταυρού:Τσάμης, Μαργαρίτης, Μαλισόβας, Μόσχος, Ακασού, Αυγουστάτος, Φράγκος, Λάππας, Αλεξίου, Παρλάντζας (62' Κακάβας) , Αντωνόπουλος

 


Καστοριά (Κατσαρός):Δήμας, Φωλίνας (78' Σβίρος), Kapllani (46' Σαββόπουλος Κυρ.), Μαγγίζης, Τσάκνης, Μωυσιάδης, Τσάνι, Παπουτσίδης (Τσελεπής) Γκέγκας, Μανακίτσας (56 ' Δήμου), Πάλλας


ρεπορτάζ: Kastoria FC the official

Σχόλια