ΕΠΣ Καστοριάς: Εκτός κυπέλλου οι ομάδες που δεν θα έχουν ολοκληρώσει την εγγραφη στο Μητρώο έως την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου.



Η έναρξη του κυπέλλου ορίζεται για το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και Κυριακή 01 Οκτωβρίου, με όσες ομάδες έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους στο μητρώο της ΓΓΑ.

Η κλήρωση του πρωταθλήματος για την Α' κατηγορία ορίζεται για την Τετάρτη 04 Οκτωβρίου, με όσες ομάδες έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους στο μητρώο της ΓΓΑ.

Η έναρξη του πρωταθλήματος για την Α' κατηγορία έχει οριστεί για το Σάββατο 7 Οκτωβρίου.

Η κλήρωση του πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας ορίζεται για την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου, με όσες ομάδες έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους στο μητρώο της ΓΓΑ.

Η έναρξη του πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας ορίζεται για την Κυριακή 22 Οκτωβρίου.

Η ΕΠΣ Καστοριάς θέλει να εξαντλήσει όλα τα χρονικά περιθώρια που έχει στη διάθεσή της για να πάρουν μέρος κανονικά όλες οι ομάδες στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο και για αυτό το λόγο προχώρησε στην τροποποίηση της προκήρυξης του κυπέλλου και στην αναβολή της κλήρωσης των πρωταθλημάτων και του κυπέλλου που είχε προγραμματιστεί για την Παρασκευή 08 Σεπτεμβρίου. 

Καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια από την νομική υπηρεσία της Ένωσης ώστε το αίτημα για επανεξέταση των αιτήσεων να τύχει γρήγορης αντιμετώπισης από τις υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. 

Σε διαφορετική περίπτωση οι ομάδες που δεν θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν την εγγραφή τους στο Μητρώο θα τεθούν αυτόματα εκτός πρωταθλημάτων.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ



Σχόλια