Φιλικό: Καστοριά-Εορδαϊκός 3-0 - Προβλημάτισε αλλά πρέπει να συνεχίσει την σκληρή δουλειά


Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στην Καστοριά ο Εορδαϊκός γνώρισε την ήττα με το βαρύ 3-0.
Η ομάδα μας παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και έδωσε αρκετά δικαιώματα στην γηπεδούχο ομάδα η οποία στα 3/4 του παιχνιδιού ήταν σαφώς ανώτερη.


Η Καστοριά άνοιξε νωρίς το σκορ της αναμέτρησης καθώς στο 12' Τσάκνη έβγαλε από δεξιά την σέντρα και ο Τσάνι με ένα σουτ στην κίνηση έκανε το 1-0.

Στο 26' ο Μανακίτσας έπειτα από κόντρες έγινε αποδέκτης της μπάλας και με πλασέ έκανε το 2-0.

Στο 39' ο Εορδαϊκός έγινε αρκετά απειλητικός και άγγιξε τον γκολ που θα τον έβαζε εκ νέου στο παιχνίδι όταν Νίκολι πηρε πολύ ωραία την μπάλα πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο και με μια κάθετη μπαλιά βρήκε τον Μπαλίτσα ο οποίος βγήκε μόνος απέναντι στον Δήμα αλλά το σουτ του ήταν πολύ αδύναμο και μπλοκάρε πολύ εύκολα ο πορτιέρο των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο προπονητής ο Νίκος Κατακαλίδης προχώρησε στην αλλαγή τεσσάρων ποδοσφαιριστών. Συγκεκριμένα βγήκαν οι Κουνάβας, Τοπάλης, Ντερβίσι και Καλογιάννιδης και την θέση τους πήραν οι Φασουλάκος , Μητσόπουλος , Ιγκόρ και Χάιτας αντίστοιχα. 

Η ομάδα παρουσίασε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με το πρώτο μέρος και έδειξε ότι ήταν πιο ουσιαστική, απειλητική και μεστή στο παιχνίδι της . Ανέβασε την απόδοση της , δημιούργησε κλασικές ευκαιρίες και θα μπορούσε πολύ εύκολα να πετύχει κάποιο τέρμα.


Στο 61' υπήρξε μια ασυνεννοησία των κεντρικών αμυντικών του Εορδαϊκού όταν ο Πούλιος και ο Σωτηριάδης αντί να συνεννοηθούν για το ποιος θα γύρισει πίσω την μπάλα στον Δημητριάδη τελικά έγινε μια κακη εκτίμηση και ο Τσάνι το εκμεταλλεύτηκε ανέκτησε την μπάλα και πλασάρε τον Δημητριάδη για το τελικό 3-0.

Κάπου εκεί ο Εορδαϊκός έδειξε να παραδίνεται, δεν μπόρεσε ποτέ να μπει στο παιχνίδι και να δημιουργήσει κάτι καλό που θα του έδινε κάποιο τέρμα. Στον αντίποδα η Καστοριά έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο σε όλες τις γραμμές και θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα τέρματα.

Σχόλιο
O Εορδαϊκός σήμερα ήταν μακριά απο τον καλό του εαυτό, έδειξε ένα πολύ κακό πρόσωπο με αρκετούς ποδοσφαιριστές του να βρίσκονται σε μια κακή μέρα για αυτούς. Έχει αρκετά θέματα σε άμυνα και δημιουργία και έδειξε ότι χρειάζεται ακόμη πολύ δουλειά. Ο προπονητής της ομάδος σίγουρα σημείωσε τα κακώς κείμενα και η ομάδα θα πρέπει να δείξει αντίδραση αρχής γενομένης την ερχόμενη Κυριακή όπου εκτός συγκλονιστικού απροόπτου -και νέας αναβολής - θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Βατανιακό για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος .Υπενθυμίζεται πως η 1η αγωνιστική με τον Σβορώνο αναβλήθηκε από την διοργανώτρια αρχή λόγω των δυσάρεστων γεγονότων με τις πλημμύρες.

Εορδαϊκός: Δημητριάδης, Παπανικόπουλος, Κουνάβας (46' Φασουλάκος), Πούλιος, Σωτηριάδης, Κοντογουλίδης, Μπαλίτσας (60΄ Τσαγκαλίδης), Τοπάλης (46' Χάιτας), Καλογιαννίδης (46' Μαρκόν), Ντερβίσι (46' Μητσόπουλος), Νίκολι (70΄ Παπαδόπουλος)

Γραφείο Τύπου
"Φ.Σ. Εορδαϊκός"

Σχόλια