🏆 5ο Super Cup Ε. Π. Σ. Καστοριάς 2023-24 : Καστοριά - Αστραπή Μεσοποταμίας 3-0 | φωτο




Νικήτρια ομάδα του super cup ΕΠΣ Καστοριάς  , η Καστοριά 

Στο 2 το σουτ του Γκέγκα, έξω από την περιοχή, έφυγε άουτ. 

Στο 7 ωραία προσπάθεια και σουτ του Εστιάδη, η μπάλα έφυγε άουτ από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Τσαρούχας. 

Στο 9' ο Μεϊμαρίδης απέκρουσε με διπλή προσπαθεια το σου του Δεληζηση. 

Στο 11' μετά από σέντρα του Μωυσιάδη, από τα αριστερά, η Κεφάλιά του Τσάνι έφυγε ψηλά άουτ Στο 12' το πλασέ του Μωυσιάδη μπλόκαρε ο Μεϊμαρίδης. Στο 14' ο Μωυσιάδης έκανε σέντρα από τα αριστερά αλλά ο Πάλλας δεν πρόλαβε τη μπάλα Στο 21' το σουτ του Πάλλα έξω από την περιοχή μπλόκαρε ο Μεϊμαρίδης. Στο 24' ο Εστιάδης πλάσαρε, σε κενή εστία εκμεταλευομενος λάθος συνεννόηση του Τσαρούχα, με τον Μαγγίζη, αλλά ο Σαββόπουλος απομάκρυνε την μπάλα, Στο 27' ο Τσαρούχας απεσόβησε έναν σοβαρό κίνδυνο αποκρουιντας το πλασέ του Εστιάδη Στο 37 ' μετά από φάουλ του Φωλινα, η κεφαλια του Παπαγεωργίου έφυγε άουτ. Στο 40' το φάουλ του Καραμανίδη Γρηγ., πέρασε ανεκμεταλλευτο.

Στο 50 ο Φωλινας έκανε σέντρα από τα αριστερά, ο Τσάνι έπιασε το γυριστό σουτ, απεκριυσαν οι αμυντικοί, η μπάλα πήρε ύψος, αλλά η κεφάλια του Πάλλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι. 

Στο 55 το σουτ του Δεληζηση μπλόκαρε ο Μεϊμαρίδης. 

Στο 58 ο Μωυσιάδη έκανε σέντρα από τα αριστερά αλλά η κεφάλια του νεοεισελθιντα Σωτηριάδη έφυγε ψηλά άουτ.

Στο 60 ο Σωτηριάδης έκανε ωραία σέντρα από τα δεξιά, ο Μανακίτσας σούταρε απεκριυσαν οι αμυντικοί πάνω στην γραμμή κι ο επερχόμενος Παπαγεωργίου έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0. Στο αμέσως επόμενο λεπτό (61'), ο Μανακίτσας με πλασέ έξω από την περιοχή έκανε το 2-0. Στο 70 η σέντρα σουτ του Φωλινας βρήκε το οριζόντιο δοκάρι. Στο 72 η κεφαλιά του Μαγγίζη έφυγε ψηλά άουτ. Στο 76 το πείσμα του Σωτηριάδης υποχρέωσε τον Μεϊμαρίδης να πέσει και να μπλοκάρει την μπάλα. Στο 80 ο Εστιάδης πέρασε τους πάντες και τα πάντα, πλάσαρε αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στο 82 ο Φωλινας πλάσαρε ο Μεϊμαρίδης απέκρουσε. Στο 83 ο Μεϊμαρίδης μπλόκαρε την σέντρα του Σβίρου από τα δεξιά Στο 91 ο Σωτηριάδης ανατράπηκε από τον Κράτσιος και το πέναλτι που δόθηκε το εκτέλεσε εύστοχα ο Αφεντουλιδης κι έκανε το 3-0 .Στο 92 ο Αφεντουλιδης ανακοπηκε από τον Μεϊμαρίδη. 



Διαιτητής: Τσέτσιλας Κωνσταντίνος ( Ε. Π. Σ. Καστοριάς)

Βοηθοί :Τσάγκας Κωνσταντίνος (Ε. Π. Σ. Καστοριάς) 

               Κοκαλένιος Χρήστος (Ε. Π. Σ. Καστοριάς) 


Οι συνθέσεις :


ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Τσαρούχας, Σβίρος, Σαββόπουλος Ευαγ., Μαγγίζης, Μωυσιάδης, Γκέγκας, Παπαγεωργίου, Τσάνι (85 Σαχινίδης) , Δεληζήσης (56' Μανακίτσας) , Φωλίνας, (85 'Αφεντουλιδης), Πάλλας (56' Σωτηριάδης) 


ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ: Μεϊμαρίδης, Συτιλίδης (65' Αραφαηλιδης) , Παλαιοδημος Αν., Κράτσιος, Καραμανίδης Γρηγ., Ψωμιάδης,(78' Κοχλιαδης) Παλαιοδημος Κών., Νικολάου, Εστιάδης, Ευαγγέλου (84' Θεοδωρίδης) , Πασόλης (65' Καραμανίδης Λαζ.)

Σχόλια