Α' ΕΠΣ Κοζάνης: ΑΟ Κρόκου - ΑΕ Κοζάνης 2-2 | φωτο - βίντεο



Αν και προηγήθηκε δύο φορές η Α.Ε. Κοζάνης δεν κατάφερε να σημειώσει την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 στο γήπεδο Κρόκου με τον Α.Ο. Κρόκου.
Το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής ανάμεσα σε δύο νεανικές ομάδες έγινε κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες και το παρακολούθησε αρκετός κόσμος.

Βάση ευκαιριών η ΑΕΚ έπρεπε να φύγει με το διπλό, βάση γενικής εικόνας η ισοπαλία είναι το πιό δίκαιο αποτέλεσμα.

Για άλλη μία φορά οι κιτρινόμαυροι δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν κι έμειναν στην ισοπαλία.

Ο Α.Ο. Κρόκου αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ συνέχιζε να παίζει με ηρεμία αλλά και μαχητικότητα και τελικά κατάφερε να πάρει τον έναν βαθμό.

Η ΑΕΚ μπήκε καλά στο παιχνίδι και κυριάρχησε στο πρώτο εικοσάλεπτο, σημείωσε ένα γκολ, ενώ έχασε και κάποιες καλές ευκαιρίες.


Στο 2′ μπαλιά του Τσιόκανου στον Μίχο, δυνατό σουτ του τελευταίου λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Το σκορ άνοιξαν οι κιτρινόμαυροι μόλις στο 4′ όταν ο Γιώργος Σικαλόπουλος άλλαξε ωραία την μπάλα με τον Γουρζουλίδη, μπήκε στην περιοχή και με “ξερό” σουτ την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1.

Στο 6′ σουτ του Μίχου από αριστερά απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Μούσιος.
Στο 9′ μπαλιά του Τσέπουρα προς τον Τσιάρα που πρόλαβε την έξοδο του Τσέλιου αλλά το σουτ του πέρασε μόλις άουτ.

Στο 19′ προσπάθεια και σουτ του Δ. Χατζηζήση απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ ο Μούσιος.
Στο 24′ μπαλιά του Γιαννόπουλου, η μπάλα πέρασε στον Τσιάρα που από καλή θέση σούταρε ψηλά άουτ.

Στο 32′ κόρνερ του Σικαλόπουλου, βολέ του Μίχου, ο Καραδήμος απέκρουσε σωτήρια πριν η μπάλα περάσει την γραμμή.

Στο 34′ πάσα του Σικαλόπουλου στον Γουρζουλίδη που μπήκε από δεξιά αλλά βιάστηκε να σουτάρει στην κλειστή γωνία κι ο Μούσιος απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο 38′ από λάθος πάσα της ΑΕΚ στο κέντρο η μπάλα πήγε στον Τζιάστα που έπαιξε με την μία, βγάζοντας τον Νίκο Βογδόπουλο σε θέση τετ-α-τετ κι αυτός με σουτ έξω από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 45′ σουτ του Μίχου από αριστερά, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό αλλά πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια σε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ μπήκε και πάλι δυνατά την αρχή, πήρε και πάλι νωρίς το προβάδισμα στο σκορ αλλά σταδιακά η απόδοση της έπεσε με αποτέλεσμα ο Κρόκος να ισοφαρίσει στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Στο 48′ από κόρνερ του Σικαλόπουλου ο Ηλίας Τσοπανίδης στο πρώτο δοκάρι πρόλαβε την έξοδο του Μούσιου και με κεφαλιά από κοντά έκανε το 1-2.

Στο 52′ έξυπνη μπαλιά του Τσιόκανου στον Δ. Χατζηζήση που από καλή θέση έκανε ένα αδύναμο σουτ πάνω στον Μούσιο.

Στο επόμενο μισάωρο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, χωρίς όμως σημαντικές ευκαιρίες.
Στο 82′ σκαφτή κάθετη μπαλιά του Δράκου στον Δημήτρη Καπλάνογλου που έβαλε ωραία το σώμα στον αμυντικό, πήρε την μπάλα και με δυνατό αριστερό σουτ ισοφάρισε σε 2-2.

Α.Ο. ΚΡΟΚΟΥ (Γιάννης Τσιρέκας): Μούσιος, Καραδήμος (56′ Μ. Καρανάνος), Γιαννόπουλος (46′ Ιωαν. Καρανάνος), Μανώλας, Ντανάτσας, Βογδόπουλος (56′ Τούνας), Τσέπουρας (78′ Μουσαφίρης), Τσιάρας, Δράκος, Τουρτούρας, Τζιάστας (56′ Δ. Καπλάνογλου).

Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Βαγγγέλης Μίχος): Τσέλιος, Βεντούλης, Βουνοτρυπίδης (68′ Τσουλλχάϊ), Παπαχαρίσης, Ανδρεόπουλος, Τσιοκάνος, Τσοπανίδης (83′ Βλαχόπουλος), Γουρζουλίδης (56′ Βογιατζής), Μίχος, Δ. Χατζηζήσης (68′ Τσίπης), Σικαλόπουλος.

Διαιτητής: Τσιμεντερίδης.
Βοηθοί: Ζαφείρης, Πανυτσίδου.



aekozanis.gr


Σχόλια