ΠΑΕ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ: «Ξεμούδιασμα» για την ομάδα μας! | φωτο



H ΠΑΕ ΦΣ Κοζάνης σε φιλικό ξεμούδιασμα στο γήπεδο της ΕΠΣ Κοζάνης επιβλήθηκε του Μακεδονικού Κοζάνης. Tο τελικό σκορ έχει μικρή σημασία, μιας και τι δύο ομάδες χωρίζει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, οπότε περνάει σε δεύτερη μοίρα καθώς άλλα πράγματα ήταν αυτά που ήθελαν να δουν οι δύο τεχνικοί Άγγελος Διγκόζης και Μάκης Μαλούτας. 

Η ομάδας μας δεν είχε την δυνατότητα έως τώρα να δώσει φιλικά προετοιμασίας, με τον  προπονητή κ. Διγκόζη να δίνει χρόνο σε όλους του  ποδοσφαιριστές που έχεις έως τώρα στο ρόστερ, όπως και σε παιδιά που θα στελεχώσουν την ομάδα Κ19 της ΠΑΕ, παρατάσσοντας διαφορετικές ενδεκάδες στα δύο ημίχρονα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Η ΠΑΕ ΦΣ Κοζάνη ευχαριστεί την ομάδα του Μακεδονικού Κοζάνης την Διοίκηση και προσωπικά τον Πρόεδρο κ. Γιώργο Κατσίκα, το προπονητικό τημ και ιδιάιτερα τον προπονητή κ. Μάκη Μαλούτα, αλλά  και όλους τους ποδοσφαιριστές για την αγωνιστικότητα και την προθυμία που έδειξαν να συμμετάσχουν στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στα γήπεδα της ΕΠΣ Κοζάνης, παρόλο που ξεκινούν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις του Μακεδονικού το Σαββατοκύριακο που έρχεται. Οι δύο ομάδες έχουν παραδοσιακά άριστες σχέσεις. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Κοζάνης την νέα αγωνιστική περίοδο.





Σχόλια