ΠΑΕ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ: θωρακίζει την άμυνα στα δεξιά με Κώστα Τρομπούκη

 Η ΠΑΕ Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Κώστα Τρομπoύκη, ο οποίος έρχεται να ενισχύσει τη ομάδας μας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, για να εκπληρώνουμε τα μεγαλύτερα όνειρά μας!

ΚΩΣΤΑ, σου ευχόμαστε υγεία και πολλές ακόμη επιτυχίες με την φανέλα της ΠΑΕ Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ! 

ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΜΕ ΚΩΣΤΑ ΤΡΟΜΠΟΥΚΗ!

Η διοίκηση ΠΑΕ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Τρομπούκη, που έρχεται να ενισχύσει τη ομάδας μας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Μίνι βιογραφικό:

Ο ταλαντούχος αμυντικός γεννήθηκε στις 14 Ιουλίου του 2001 (22) στην Κοζάνη. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες του Μακεδονικού Κοζάνης.

Την αγωνιστική περίοδο 2017-18 «μετακόμισε» στις ακαδημίες του Φ.Σ. Κοζάνη, ενώ τη σεζόν 2020-21 μεταγράφηκε στην ΑΕΠ. Εκεί στη Football League είχε συμμετοχή σε 18 αγώνες με 1 γκολ, ενώ το 21-22 είχε 12 συμμετοχές στη Γ' Εθνική. Την περυσινή σεζόν πήγε στον Θεσπρωτό έχοντας 21 συμμετοχές 1 γκολ και μια ασιστ. 

Όμως για την καριέρα το έως τώρα, «μιλούν» τα νούμερα, 40 συμμετοχές, 2 γκολ, 1 ασιστ, 2.892 λεπτά συμμετοχής επαγγελματικά πρωταθλήματα και κύπελλο. Στις πρώτες του δηλώσεις o αθλητής της ΠΑΕ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ, ανέφερε τα εξής: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επιστρέφω σπίτι μου, στην ομάδα της πόλης μου και που ήμουν μέλος της πριν λίγα χρόνια. Το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 τη νέα χρονιά απαιτεί σκληρή δουλειά και συγκέντρωση για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ευχαριστώ τον κόουτς κ. Διγκόζη και τη διοίκηση της ΠΑΕ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά». Καλωσορίζουμε τον Κώστα Τρομπούκη στη μεγάλη μας οικογένεια και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ΠΑΕ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ.



Σχόλια