Νέο σοκ στον ΠΟΤ Ηρακλή από το Διαιτητικό Δικαστήριο ... Απέρριψε την αίτηση επανεξέτασης για Μάρα!


Το Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε την αίτηση επανεξέτασης του ΠΟΤ Ηρακλή, ο οποίος πλέον κινδυνεύει με αποβολή!

Νέο σοκ στον ΠΟΤ Ηρακλή από το Διαιτητικό Δικαστήριο. Η νέα αίτηση ανάκλησης - επανεξέτασης - επανασυζήτησης της ΠΑΕ επί της απόφασης επιβολής ποινών του Μπόγκνταν Μάρα απορρίφθηκε και οι Θεσσαλονικείς πρέπει να πληρώσουν άμεσα 220 χιλιάδες για να μην αποβληθούν.

Τα χρονικά περιθώρια είναι στενά. Κι αυτό διότι την περασμένη σεζόν αφαιρέθηκαν 6 βαθμοί από την επιβολή ποινών για την ίδια υπόθεση, που συνεχίζει να ισχύει έπειτα από την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου την Τετάρτη (27/9).

Ο Ηρακλής εντός 10 εργάσιμων ημερών από την έναρξη της σεζόν πρέπει να πληρώσει τον παίκτη. Εάν δεν το πράξει μέχρι την Παρασκευή (29/9) θα προκύψει η 3η αφαίρεση βαθμών.

Θα δοθεί πενθήμερη προθεσμία και έως 6/10 οι «κυανόλευκοι» θα χρειαστεί να τακτοποιήσουν το χρέος για να πάρουν πίσω τους βαθμούς και να γλιτώσουν. Σε διαφορετική περίπτωση, η τρίτη ενεργοποίηση θα σημάνει και την οριστική αποβολή τους.

Η απόφαση:

Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση την ακόλουθη απόφαση.

Απορρίπτει –κατά πλειοψηφία– την αίτηση ανάκλησης – επανεξέτασης – επανασυζήτησης της ΠΑΕ Π.Ο.Τ. Ηρακλής κατά του πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή Ioan Bogdan Mara και της υπ’ αριθμ. 144/2023 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ.


Σχόλια