Α' ΕΠΣ Κοζάνης: Μακεδονικός Κοζάνης - Δαναοί Κοζάνης 1-2 | φωτο - βίντεο


Παλικαρίσια και ιστορική νίκη στην Α'  κατηγορία  πέτυχαν οι Δαναοί μέσα στην Νέα Νικόπολη με αντίπαλο τον Μακεδονικό Κοζάνης με σκορ 1-2.
 Οι φιλοξενούμενοι πολύ καλά οργανωμένοι στην άμυνα δεν άφηναν κενούς χώρους κάνοντας δύσκολη τη ζωή στον Μακεδονικό που μπορεί να είχε την κατοχή της μπάλας αλλά ήταν ανούσια και  δύσκολα μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες.

Οι Δαναοί από την άλλη όταν το επέτρεπαν οι καταστάσεις έφευγαν ταχύτατα στην αντεπίθεση  καταφέρνοντας να πετύχουν δύο  όμορφα γκολ με τον Μεντεσιδη αλλά να έχουν και δύο δοκάρια με τον Τζουρμανά. Το γκολ για τον Μακεδονικό που ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1 πέτυχε ο Ματούλας.

Το παιχνίδι είχε και τρεις κόκκινες όλες με δεύτερη κίτρινη. Δύο για τον Μακεδονικό (Νάνος και Πολυχρονιάδης) και μια για τους Δαναούς (Καραγιάννης).


Το φιλμ του αγώνα 
Στο 12' σουτ Τζέλου, μπλοκάρει ο Ζερβανταρίδης.

Στο 20' στην αντεπίθεση οι Δαναοί μέσα στην περιοχή ο Μεντεσίδης ωραίο σουτ δοκάρι και στα δίχτυα για το 0-1.

Στο 43' Νάνος στον Τζέλο μέσα στην περιοχή σουτ,  άουτ.

Στο 65' κόρνερ Τζελου στο δεύτερο δοκάρι κι ο Ματούλας με πλασέ θα ισοφαρίσει σε 1-1.

Στο 70' φάουλ Μεντεσίδη,  κεφαλιά Τζουρμανά,  στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 75' φάση καρμπόν με τον Μεντεσίδη να εκτελεί φάουλ,    κεφαλιά Τζουρμανά στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 76' στην αντεπίθεση ωραία πάλι οι Δαναοί , η μπάλα θα φτάσει στον Μεντεσίδη με ωραίο διαγώνιο σουτ θα γράψει το 1-2.

Στο 80' δεύτερη κίτρινη- κόκκινη στο Νάνο.

Στο 81'  δεύτερη  κίτρινη- κόκκινη στον Καραγιάννη.

Στο 83' σουτ Αντάμη λίγο έξω.

Το παιχνίδι είχε πολλές  και δύσκολες  φάσεις για τον διαιτητή,  παρόλα αυτά η  διαιτητική τριάδα  τα πήγε πολύ καλά με σωστές αποφάσεις!




Μακεδονικός Κοζάνης
(Μαλούτας): Μεντεσίδης, Δάλλης,  Τάτσινας,  Πολυχρονιάδης (69' Ζερβανταρίδης) Ευθυμιάδης,  Μαλούτας,  Μετικάνος,  Τζέλος,  Ματούλας,  Νάνος,  Σακαλής (69' Αντάμης). 



Δαναοί Κοζάνης (Παπαδόπουλος-Πολύμερος-Ιωαννίδης): Ζερβανταρίδης,  Χαραλαμπίδης,  Τζήκας,  Παπαδόπουλος  Θ., Παναγιωτίδης,  Μεντεσίδης (85' Δημητρίου),  Τζουρμανάς,  Παπαδόπουλος  Λ. (58' Καραγιάννης), Μπαλτζής  Τρ., Παπαδόπουλος  Α. (66' Παπάς), Πολύμερος (85' Τριαντάφυλλος).


Διαιτητής
: Κουτσώνας
Βοηθοί: Λαμπριανίδης, Δρουδάκης 
παρατηρητής: Φωλίνας


περισσότερες φωτογραφίες κλικ εδώ 




Σχόλια