H ΠΑΕ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ ευχαριστεί την ομάδα του Βυζαντινού Αετού για την φιλοξενία της ομάδας υποδομής Κ-19


Η ΠΑΕ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια την ομάδα του Βυζαντινού Αετού για τη φιλοξενία στο σημερινό φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα μεταξύ των δύο ομάδων στο γήπεδο της Πτολεμαΐδας και να της ευχηθεί καλή επιτυχία στο φετινό πρωτάθλημα.

Tο τελικό σκορ έχει μικρή σημασία, καθώς άλλα πράγματα ήταν αυτά που ήθελαν να δουν οι δύο τεχνικοί Ιωάννης Παρασκευάς και Γεώργιος Τσέπουρας.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα γιατί έχοντας λάβει τα αντίστοιχα μηνύματα από τις τοπικές κοινωνίες του νομού και της Περιφέρειας μας, πήραμε την απόφαση μέσω των αγώνων της ομάδας των Νέων Κ-19, η ΠΑΕ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ να επισκεφθεί στη διάρκεια της περιόδου όσο το δυνατόν περισσότερες περιοχές, συναισθανόμενη την τιμή που της γίνεται. Για τον λόγο αυτό και απευθύνει σχετικά αιτήματα προς όλες τις ομάδες της Δυτικής Μακεδονίας, απολαμβάνοντας με ικανοποίηση και με τις ανάλογες από μέρους μας δεσμεύσεις, την αποδοχή όλων των ανωτέρω.

Διαβεβαιώνουμε για μια ακόμη φορά ότι όραμά μας είναι η δημιουργία μιας ΠΑΕ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ που θα αντιπροσωπεύει επί της ουσίας τον τόπο μας και την περιοχή μας και θα επιστρέψει πολλαπλάσια την υποστήριξη που της παρέχεται από αρχές, πολίτες, ομάδες και αθλητές.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όσους ενδιαφέρονται για τη συμμετοχή τους και όλες τις λεπτομέρειες αναφορικά με τη λειτουργία της ομάδας υποδομής Κ-19 επικοινωνήστε: Στέφανος Γκουρτσούλης  Kιν. 694679554


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 


Σχόλια