Super League 2: Κοζάνη - Αιολικός 1-2 | 📷



Τσάμπα εντός έδρας  ήττα για την Κοζάνη στην πρεμιέρα της SL 2  με  αντίπαλο τον Αιολικό με σκορ 1-2. 
Το τελικό  σκορ σίγουρα αδικεί την Κοζάνη  που μετά το πρώτο εικοσάλεπτο  ήταν αυτή που είχε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού και τις ευκαιρίες  αλλά ο Αιολικός κόντρα στη ροή  κατάφερε αρχικά να προηγηθεί 0-1  στο 75' με τον Ζάκαριτς, η Κοζάνη να ισοφαρίζει στο 87' με ωραία κεφαλιά του Σουλιώτη ,αλλά στο 94' ο Ιωάννου με  γυριστή κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Καρανίκα έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με σκορ 1-2.

 Ένα γκολ που  υπάρχει αμφιβολία το εάν έπρεπε να μετρήσει η όχι αφού η μπάλα δε φάνηκε να βρίσκει δίχτυα κι  ενώ ήταν έξω απ' αυτά .Σ αυτή τη φάση η Κοζάνη διαμαρτυρήθηκε και και για επιθετικό φάουλ.

Τα παράπονα της Κοζάνης δε σταματούν μόνο σ αυτή τη φάση αλλά και στο   γκολ  που σημείωσε ο Καλλέργης ακυρώθηκε ως οφσάιντ από τον επόπτη.

το φιλμ του αγώνα 

Στο 7' σέντρα του  Κοροβέση  κεφάλια Καλλέργη άουτ

Στο 9' σουτ Ν'νόμο  μπλοκάρει ο Καραγκιόζης.

Στο 17' η μπάλα στον Κοροβέση μέσα και πλάγια στην περιοχή , σουτ , η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων

Στο 27' βολίδα σουτ του

 Καλέργη ,πετάγεται ο Ντόκιτς και βγάζει τη μπάλα κόρνερ

Στο 54' κάθετη Ελ Ιντρίσσι στον Καλέργη  που θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα αλλά θα ακυρωθεί ως οφσάιντ μέσα σε διαμαρτυρίες

Στο 67' Σατραβάνης κόρνερ , η μπάλα στον Πάνο , σουτ μπλοκάρει ο Ντόκιτς

Στο 75' κόντρα στη ροή του παιχνιδιού ο Ζάκαριτς με δυνατό σουτ θα γράψει το 0-1

Στο 87' φάουλ του  Σατραβάνη,  και με κεφάλια  ο Σουλιώτης ισοφαρίζει σε 1-1

Στο 94  σέντρα  Καρανίκας και με  γυριστή κεφάλια ο  Ιωάννου ΘΑ σημειώσει το 1-2 και  θα παγώσει το ΔΑΚ Πολλές οι διαμαρτυρίες της Κοζάνης στο διαιτητή μετά τη λήξη του παιχνιδιού.

Κοζάνη (Διγκόζης) : Καραγκιόζης, Πάνος, Τάτσης 80' Γραμμένος), Σουλιώτης, Ίτσιος, Νάτσος, Αναστασόπουλος, Κοροβέσης (64' Σιατραβάνης), Καλλέργης (78' Αποστολίδης), El idrissi, Ποζατζίδης.



Αιολικός (Χαραλαμπίδης): Dokic, Λαγός, Μανούσος, Zakaric (82' Μουχάλης), Nnomo (Yoke), Καρανικας, Κεχαγιάς, Τριανταφυλλάκος (56' Ιωάννου), Srnic, Ουνγιαλίδης, Τριανταφύλλου.




Διαιτητής: Γιουματζίδης (Πέλλας)

Βοηθοί: Μποζατζίδης,  Παπαδοπούλου (Μακεδονίας)

4ος: Τζίκας (Μακεδονίας)

περισσότερες φωτογραφίες κλικ ΕΔΩ 

Σχόλια