Γ' Εθνική: Εορδαϊκός - Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 1-0 | βίντεο

 

Ένας ψυχωμένος Εορδαϊκός έφτασε άξια στην πρώτη του νίκη στη Γ εθνική  κερδίζοντας τον πρωτοπόρο με το απόλυτο των βαθμών  έως και πριν το παιχνίδι Εθνικό Νέου Κεραμιδίου.


Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Κατακαλίδη με την απόδοση τους  έδειξαν σήμερα Σάββατο 14Οκτωβριου πως η θέση και η συγκομιδή των βαθμών είναι πλασματική και σίγουρα έπρεπε να ήταν πολύ ψηλότερα στη βαθμολογία 

Το χρυσό γκολ πέτυχε στο 90' ο Νίκολι, ύστερα από ασίστ του Γιώργου Κουνάβα.

Να σημειώσουμε πως στο πρώτο μέρος ο Δημητριάδης απέκρουσε πέναλτι που εκτέλεσε ο Σεχολάρι και κράτησε το μηδέν για την ομάδα του .

Ο Εορδαϊκός είχε δοκάρι στην επόμενη φάση με τον Ηλία  Καλογιαννίδη.

Η νίκη αυτή δίνει τεράστια ψυχολογία στον Εορδαϊκό που μπορεί πλέον να κοιτάει πολύ πιο αισιόδοξα την συνέχεια του Πρωταθλήματος.

Εορδαϊκός (Κατακαλίδης): Δημητριάδης, Σιδηρόπουλος, Γροσδάνης, Παπάς, Πούλιος, Καλογιαννίδης (85' Χάιτας), Κοντογουλίδης, Μπαλίτσας, Παπαζήσης (70' Κουνάβας), Νίκολι, Mαρκόν (75' Τοπάλης).

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Μόρας): Πατσιογεώργος, Κόλα, Λαμπίρης (61' Γ. Τουλίκας), Γιαννίτσης, Χατζής, Παπαδόπουλος (90+ Ιντζόγλου), Ζουκαν (77'  Ιγγλέζος), Σεχολλάρι, Κριεμάλδι (90+Γκιώνης), Καρσαμπάς (60'  Τουλίκας), Κλιγγόπουλος


Διαιτητής: Πίγγιου (Θεσπρωτίας)
Βοηθοί: Δρουδάκης (Γρεβενών), Γραμμένος (Κέρκυρας)

Σχόλια