Γ Π Ο Καστοριάς: Δεν έχουμε να αποδείξουμε κάτι ...Είμαστε για 4η χρονιά επάξια στην Α' εθνική κατηγορία | Βίντεο


Περήφανη η Καστοριά για την ομάδα του  Γυναικείου ποδοσφαιρικού ομίλου Καστοριάς που συνεχίζει να βάζει  τη δική του σφραγίδα στο ποδόσφαιρο του Νομού και όχι μόνο.
 Για 4η χρόνια στην Α εθνική  κατηγορία κόντρα σε μεγάλες ομάδες και μεγάλα ονόματα τα κορίτσια του  Κυρίλλου Καλλιμάνη δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα..

Ίσα-ίσα που  αυτά τα κορίτσια της Καστοριάς τα  καμαρώνουν όλοι.

Η πρόεδρος του Γυναικείου ποδοσφαιρικού ομίλου Καστοριάς κ. Μαρία Κωτούλα και ο προπονητής Κύριλλος Καλλιμάνης, μιλάνε στο Σταύρο Ευαγγελίδη   για τη νέα χρονιά και τη νέα  πρόκληση της Α' εθνικής κατηγορίας  καθώς και για την αναμέτρηση  του Σαββάτου (14/10) με την ομάδα του Παναθηναϊκού.

Μαρία Κωτούλα: "Είναι πολύ σημαντικό , ο κόσμος της Δυτικής Μακεδονίας να στηρίξει την προσπάθεια  μας  αλλά και  την προσπάθεια των Γρεβενών."

Κύριλλος Καλλιμάνης: "Δεν επιτρέπω στα κορίτσια μου να ..μπούνε σε μια διαδικασία ηττοπάθειας. 
Αν ο αντίπαλος είναι καλύτερος και μας κερδίσει θα του δώσουμε και το χέρι , θα του δώσουμε και συγχαρητήρια.
"

Τα κορίτσια της Καστοριάς στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο εκτός έδρας   τον Παναθηναϊκό.  Να θυμίσουμε πως την πρώτη αγωνιστική ο Γυναικείος ποδοσφαιρικός  όμιλος Καστοριάς έπαιζε μέσα στις Νέες Ατρόμητου και αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2.

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπαν η πρόεδρος κα Μαρία Κωτούλα και ο προπονητής κ. Κύριλλος Καλλιμάνης:



Σχόλια