Πολύτιμες εμπειρίες στο Μαυροβούνιο για τους λιλιπούτειους αθλητές των ΕλπίδωνΦλώρινας!


 Η φιλοσοφία της διοίκησης,των προπονητών και των γονεων που ανηκουν στην οικογένεια των Ελπίδων Φλώρινας είναι η σωστή διαμόρφωση των χαρακτήρων και η ομαλή εξέλιξη των νεαρών ποδοσφαιριστων και αυτό επιτυγχάνεται με ποικίλους τρόπους!!

Ενας απο τους τροπους που εφαρμόζει ο σύλλογος ειναι τα ταξιδια εκτος Ελλαδας ,τα τελευταία χρόνια οι Ελπίδες πραγματοποιούν μεγάλα ταξίδια στο εξωτερικό και παίρνουν μέρος σε τουρνουά υψηλού επιπέδου και προσφέρουν στους νεαρούς αθλητές πολύτιμες εμπειρίες!

Το διήμερο 28-29 Οκτωβρίου τα τμήματα Κ10 και Κ9,ταξίδεψαν στο Μαυροβούνιο και συγκεκριμένα στη πόλη Ποντγκοριτσα.

Το πρόγραμμα της αποστολής περιλάμβανε φιλικά παιχνίδια με τη FK KARIOKE,ξενάγηση στα αξιοθέατα της όμορφης πόλης και το απόγευμα του Σαββάτου σύσσωμη όλη η αποστολή παρακολουθησε το ντέρμπι της πρώτης κατηγορίας μεταξύ των ομάδων ΜΠΟΥΝΤΟΥΤΣΝΟΣΤ -ΣΟΥΤΙΕΣΚΑ ΝΙΚΣΙΤΣ ,προπονητής της γηπεδούχου ομάδας είναι ένας παλιός γνώριμος των υπευθύνων της Ακαδημίας Γιώργου και Παντελή Μάνου, ο κύριος Mladen Milinkonvic ,διατελεσαν συμπαίκτες και οι τρεις τη περίοδο 2002-2003 στην ομάδα της Καστοριάς!

Το παρών σε αυτό το ταξίδι έδωσε η συνεργάτης και πολύ καλή φίλη των Ελπίδων, Σουζάνα Στανογεβιτς η οποία ανέλαβε να οργάνωσει τα παιχνίδια που πραγματοποιησαν τα τμήματα των Κ10 και Κ9.

Μεγαλα ονόματα που φόρεσαν στο παρελθόν φανέλες ελληνικών ομάδων παρακολούθησαν τους αγώνες και συζήτησαν με τους συνοδούς της αποστολής για μελλοντικές συνεργασίες με τις Ελπίδες, ο παλιός ποδοσφαιριστης του Πανιωνίου και του Ιωνικου Μιλοε Κλαεβιτς και ο παλιός παίχτης του Εδεσσαικου Σάσα Σκαρα ήταν παρών και τις δύο ημέρες των αγώνων.

 Η αποστολή επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής ,παρόλο τη κουραση του μακρινου ταξιδιού όλα τα μέλη εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την επιτυχία του ταξιδιού!!

Το πρόγραμμα των Ελπίδων και την επόμενη εβδομάδα περιλαμβάνει πολλά παιχνίδια,καθώς υπάρχουν αγώνες για το πρωτάθλημα υποδομών της ΕΠΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, και αγώνες με τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ στη πόλη των Ιωαννίνων.













Σχόλια