Πρώιμος τελικός την Κυριακή για τον Εορδαϊκό



Την "Α.Ε. Λευκίμμης" θα αντιμετωπίσει η ομάδα μας στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ' εθνικής.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στις 14:30 στο Δημοτικό Στάδιο Πτολεμαϊδας "Αιμίλιος Θεοφανίδης".

Ο Εορδαϊκός (17ος-5βαθ.) προέρχεται απο την εκτός έδρα ήττα με 1-0 απο τον ΠΟ Φήκης, ένα αποτέλεσμα εκτός προγράμματος και στην αναμέτρηση με την Λευκίμμη θα επιχειρηθεί το "restart" ώστε η ομάδα να ξεκολλήσει απο τις επικίνδυνες θέσεις.

Απο την άλλη πλευρά η Α.Ε. Λευκίμμης(12η-7βαθ.) προέρχεται απο την ισοπαλία-ΣΟΚ με σκόρ 1-1 στην Καστοριά η οποία ισοφάρισε στο 94' "κλέβοντας" τους 3 βαθμούς της νίκης στην εκπνοή του αγώνα.

Και οι δύο ομάδες αναμένεται να αξιολογήσουν το παιχνίδι ως έναν πρώιμο "τελικό" καθώς βρίσκονται κάτω απο την ζώνη του υποβιβασμού και η νίκη σ' αυτές τις περιπτώσεις αποκτά τον τίτλο "Ο Θανατός σου η ζωή μου".

Ο Εορδαϊκός έχει δείξει στις πρώτες επτά αγωνιστικές ότι είναι ομάδα έδρας καθώς οι τέσσερις(4) απο τους συνολικά πέντε(5) βαθμούς έχουν παρθεί στην έδρα του. Επίσης δείχνει να τα πηγαίνει καλύτερα με τις ομάδες απο τα πάνω επίπεδα του ομίλου και δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως είναι ομάδα ψυχολογίας. Αυτό άλλωστε μπορεί να δικαιολογηθεί καθώς ο χαμηλός μέσος όρος ηλικίας δημιουργεί αστάθειες που είναι άμεσα συνυφασμένες και με την ψυχολογία των παικτών.

Την Κυριακή στις 14:30 ο Εορδαϊκός δίνει ίσως το πιο σημαντικό παιχνίδι -μέχρι τώρα- της χρονιάς, σ' αυτήν την προσπάθεια χρειάζεται τον κόσμο και την στήριξη του ώστε η ομάδα να αποκτήσει ψυχολογία και να κάνει την δεύτερη νίκη της χρονιάς η οποία θα την ανεβάσει βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά.

Ορίστηκαν οι διαιτητές του αγώνα

Διαιτητές του αγώνα όπως ανακοινώθηκε απο την ΚΕΔ θα είναι οι κκ. Μαγγιώρος Νικόλαος (ΗΠΕΙΡΟΥ),Ευαγγέλου Ορέστης (ΗΠΕΙΡΟΥ) Γκέλης Θωμάς (ΗΠΕΙΡΟΥ) και παρατηρητής ο κ. Τουτούκης Περικλής (ΤΡΙΚΑΛΩΝ)

Γραφείο Τύπου

"Φ.Σ. Εορδαϊκός"

Σχόλια