SL2: Κοζάνη - Μακεδονικός 2-0 | φωτο - βίντεο


Έσπασε το ρόδι η Κοζάνη πετυχαίνοντας την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της SL2 .

Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο ιδίως στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στον Μακεδονικό Νεάπολης , οι ερυθρόλευκοι ευτύχησαν να πετύχουν δύο τέρματα με τον Καλλεργη στο 4' και τον Πανο με ευστοχη εκτέλεση πεναλτι στο 32' και να πάρουν τη δίκαιη νίκη με σκορ 2-0. 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έκαναν εύκολη διαχείριση του σκορ δεν κινδύνεψαν σχεδόν καθόλου από τους αντιπαλους τους και ήταν αυτοί που απειλούσαν με ένα τρίτο γκολ. Η Κοζάνη την Κυριακή θα πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στο Βόλο να αντιμετωπίσει τη Νίκη. 

Το φιλμ του αγώνα

Στο 4' φάση διαρκείας στα καρέ του Μακεδονικού , σουτ Γραμμένου στο οριζόντιο δοκάρι, η μπάλα στον Πάνο , σέντρα και με κεφαλιά ο Καλλέργης θα γράψει το 1-0.

Στο 13' Προβυδάκης σέντρα στο δεύτερο δοκάρι πλασέ Ραμίρεζ από κοντά λίγο έξω

Στο 16' Πάνος σέντρα κοντινό σουτ Γραμμένου λίγο έξω.



Στο 32' ο Πάνος θα βγάλει τη σέντρα μέσα στην περιοχή ο Γραμμένος θα προσπαθήσει να αποφύγει τον Προβυδάκη θα βρει στο χέρι του και πέναλτι. Το πέναλτι εκτελεί ο Πάνος και γράφει το 2-0.

Στο 34' σουτ Ποζατζίδη από κοντά μπλοκάρει ο Γουναρίδης.

Στο 43' σουτ Μελετίδη κόντρα και κόρνερ. Τη σέντρα θα βγάλει ο Τσουκάνης κεφαλιά Μπιακόνι, μπλοκάρει ο Bogdanovic.

Στο 47' Σιατραβάνης, στο Νάτσο ,σουτ μπλοκάρει ο Γουναρίδης.

Στο 71' σουτ Χάσεκ, άουτ.

Φ.Σ. Κοζάνης (Διγκόζης): Bogdanovic, Πάνος, Κοροβέσης, Σουλιώτης, Ίτσιος, Αναστασόπουλος (90' Ασλαμπάνογλου), Νάτσος, Καλλέργης, Σιατραβάνης (82' Τσιμπούκας), Ποζατζίδης (58' Δόρης), Γραμμένος (90' Βοριαζίδης).


Μακεδονικός (Μαλεζάς) Γουναρίδης, Προβυδάκης, Λυμπεράκης, Σαραγιώτης, Τσαμούρης, Μελετίδης (55' Hasek), Παναγιωτούδης, Ramirez (66' Bulatovic), Ζαφειράκης (66' Τσιλιγγίρης),  Τσουκάνης (55' Sanguinetti), Bianconi (76' Σιμονι).

Διαιτητής: Γιούργας  (Κέρκυρας)

Βοηθοί: Θανασιάς,  Λιόντος (Ηπείρου)

4ος: Χατζηπαναγιώτου  (Ηπείρου)

📸 άλμπουμ 1 - καρά καρέ η αναμέτρηση 

📸 άλμπουμ 2 -  στο πλευρό της ομάδας ο κόσμος της Κοζάνης !

🎥δηλώσεις προπονητών και ποδοσφαιριστών 

Σχόλια