Γεμάτοι εμπειρίες διπλά στ’ αστέρα της Παγκόσμιας Κολύμβησης επέστρεψαν από το «WORLD CUP» της Αθήνας οι αθλητές της Κολυμβητικής Ένωσης Κοζάνης | φωτο

 


Γεμάτοι εμπειρίες διπλά στ’ αστέρα της Παγκόσμιας Κολύμβησης επέστρεψαν από το «WORLD CUP» της Αθήνας οι αθλητές της Κολυμβητικής Ένωσης Κοζάνης 

Με πολλές εμπειρίες και χαμόγελα στις αποσκευές τους επέστρεψαν οι αθλητές της Κολυμβητικής Ένωσης Κοζάνης από το «WORLD CUP» της Αθήνας, στο οποίο συμμετείχαν το τριήμερο 13, 14 και 15 Οκτωβρίου.

Οι Γιώργος Πέκος, Σοφία Καραγιαννάκη, Έλσα Μαυροματίδου και Άννα Ζάμπρου είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε αγώνες κολύμβησης, δίπλα στα μεγαλύτερα αστέρια του κόσμου, σε ένα event, το οποίο πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην χώρα μας, στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.

Χαρακτηριστικό της ποιότητας των αγώνων, ήταν πως μόλις πέντε αθλητές από την Ελλάδα, μπόρεσαν να πάρουν πρόκριση σε τελικό.

Παράλληλα, η προπονήτρια του συλλόγου μας, Μαρία Αμπατζίδου, παραβρέθηκε σε σεμινάριο, με ομιλίες ξένων προπονητών, το οποίο διοργάνωσε η Παγκόσμια Ομοσπονδία Κολύμβησης.

Τέλος, οι αθλητές μας δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη, αφού συναντήθηκαν και φωτογραφήθηκαν με τα ινδάλματα τους!


ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ



Σχόλια