Α' Εθνική γυναικών: Σειρήνες Γρεβενών - Παναθηναϊκός 0-3 | 📷Xristos Dimadis


Καλή εμφάνιση για τις Σειρήνες που δυσκόλεψαν για 83’ λεπτά τον Παναθηναϊκό.

Για τρίτο παιχνίδι η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο 5λεπτο της αναμέτρησης ενώ από εκεί και έπειτα, παρά την υπέροχη του Παναθηναϊκού δεν κινδύνεψε ουσιαστικά, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με το σκορ υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας!

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός συνέχισε να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού δημιουργώντας κάποιες ευκαιρίες τις οποίες αποσόβησε η Μπουρτούνη η οποία βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα..

Οι Σειρήνες  πίεσαν  κατά διαστήματα και οδήγησανσε λάθη τις φιλοξενούμενες χωρίς όμως να καταφέρουν να δημιουργήσουν  ξεκάθαρες φάσεις για γκολ ενώ δεν εκμεταλλεύτηκαν κατάλληλα τις στημένες φάσεις.

H ομάδα του Γιάννη Χαραλαμπίδη άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με ενέργεια της Χαμαλίδου και κλείδωσε το τρίποντο με τα γκολ της Κανέλλου στο 83' και της Λόγου στο 84' με τις δύο τελευταίες να έχουν περάσει στο ματς ως αλλαγές.



Σειρήνες Γρεβενών
(Καλύβας): 
Μπουρτούνη (Τ), Δαδιου, Αμαραντιδου, Αγγελίδου, Μουρατιδου, Κελεμενι, Dorcas, Βλαχου, Τάσιου, Φραγγοπουλου, Situma

Αλλαγές: Μποζιαρη, Ισπογλίδου, Στεργιούλα


Παναθηναϊκός (Χαραλαμπίδης):  Δημητροπούλου, Κακαμπούκη, Κοκοτσάκη, Ρόγκαν, Δημητρίου, Χαμαλίδου, Κατωπόδη, Ντομόντ, Νταρζάνου, Σιδηρά και Τζιοβάνα. Αλλαγές: Χάρις, Τσιρούλη, Σιαφαρίκα, Λόγου, Κανέλλου.

Διαιτητής: Ρηγόπουλος 

Βοηθοί: Μουρατίδης, Σαμαράς (Ημαθίας) 

🖋 Α.Σ. Σειρήνες Γρεβενών-Γυναικείο Ποδόσφαιρο

📷Xristos Dimadis




Σχόλια