Β' ΕΠΣ Κοζάνης: Ελπίδες ΑΕ Κοζάνης - Αλιάκμων Αιανής 1-1 | φωτο - βίντεο



Ισόπαλο με 1-1 τελείωσε το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της Β’ Κατηγορίας ανάμεσα στις Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης και τον Αλιάκμονα Αιανής που έγινε στο Στρατιωτικό Γήπεδο.


Η Αιανή μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, έκανε δύο φάσεις στο 3′ και στο 5′ και τελικά προηγήθηκε στο 6′ με 0-1 με σουτ του Φαντίδη.

Στην συνέχεια οι Ελπίδες ισορρόπησαν το παιχνίδι και πίεσαν τους φιλοξενούμενους χωρίς όμως να πετύχουν την ισοφάριση, με την Αιανή να παίρνει το προβάδισμα του ενός γκολ στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ελπίδες είχαν την κατοχή και την υπεροχή και τελικά κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 76′ με σουτ του Μάκη Πεσλή.

Οι Ελπίδες ζήτησαν και δύο πέναλτυ σε μαρκαρίσματα στους Ζέρβα στο 83′ και Γκάργκα στο 88′ αλλά ο διαιτητής Τζιουβάρας έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.


ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Νίκος Αντωνιάδης): Μόσχογλου, Μπαλτζής, Μαργαρίτης (78′ Ζέρβας), Τσάμης, Μαρκόπουλος (60′ Αποστολίδης), Παπαθανασίου, Γκάργκας, Μπάλλας (74′ Παπαζήσης), Πεσλής, Γκόγκος (60′ Γεωργακάδας), Λ. Παπαδόπουλος (74′ Μανιός).


ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΑΙΑΝΗΣ (Στάθης Τσαουσίδης): Τσαπανίδης, Μπουρνιώτης, Μέτσο, Τσιτλακίδης, Πελέκας, Ντούμπας, Παρασκευόπουλος (60′ Βασιλειάδης), Φαντίδης (87′ Τζέλλος), Χατζηαθανασίου (87′ Μπούλης), Ζάντζας (67′ Δάλλης), Γεωργιάδης.

Διαιτητής: Τζιουβάρας.
Βοηθοί: Τζιαμπάζης, Κάμπερ

Κώστας Τσιώρας - aekozanis.gr 






Σχόλια