Βυζαντινός Αετός - Δόξα Βερμίου Πύργων 1-3 Συνεχίζει αήττητη η Δόξα Βερμίου Πύργων στην κορυφή της βαθμολογίας

Σε ένα βαρύ τερέν λόγω βροχής η Δόξα Βερμίου Πύργων παίζοντας ένα μέτριο παιχνίδι έβγαλε αντίδραση μόλις ισοφαρίστηκε και τελικά κέρδισε με 1-3 παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.

Φιλμ του αγώνα : Το 0-1 έγινε από τον Νίκου Γιώργο στο 25'λεπτό σε τετ α τετ μετά από πάσα του Χάρη Σιδηρόπουλο. Σκορ ημιχρόνου 0-1.Στην μοναδική φάση του αγώνα έγινε το 1-1 στο 70'λεπτό αφού η ομάδα της Δόξας δεν μπόρεσε νωρίτερα να κάνει το 0-2.Ο Τάσος Αραμαδανίδης έβαλε μέσα τον Γκιούρο Πέτρο που βοήθησε αρκετά στην ανατροπή του αγώνα. Το 1-2 έγινε και πάλι από τον Νίκου Γιώργο στο 83'λεπτό μετά από κεφαλιά πάσα του Σιδηρόπουλου. Στο 89'λεπτο με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος ο Χάρης Σιδηρόπουλος 'κλειδωσε' την νίκη για την Δόξα Βερμίου Πύργων.

Στην νίκη της ομάδας των Πύργων διακρίθηκαν και οι Κοτταρίδης, Πουλτίδης εκτός των σκόρερ της ομάδας.

Να σημειωθεί πως η ομάδα των Πύργων έπαιζε με ελλείψεις των Βαγγόπουλου, Τσάκου, Χαριτίδη, και Κοσμίδη που με την επιστροφή τους θα 'γεμίσουν' το ρόστερ του Τάσου Αραμαδανίδη.

Ο προπονητής της ομάδας και η Διοίκηση συνεχάρει όλους τους παίχτες της ομάδας για την αντίδραση που έβγαλαν μετά την ισοφάριση κερδίζοντας το παιχνίδι διατηρώντας την ομάδα στην κορυφή της βαθμολογίας.


Με τιμή


Γραφείο Τύπου Δόξας Βερμίου Πύργων

Σχόλια