Β' ΕΠΣ Κοζάνης: ΠΑΟ Κοίλων Β' - Ελπίδες ΑΕΚ 2-2 | βίντεο

 


Ενα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα σε δύο νεανικές ομάδες παρακολούθησαν όσοι αψήσαν το τσουχτερό κρύο στο Λιάπειο Αθλητικό Κέντρο το βράδυ του Σαββάτου 18/11/23, ανάμεσα στον ΠΑΟ Κοίλων Β’ και τις Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης για την 5η αγωνιστική της Β’ Κατηγορίας.



Το παιχνίδι έγινε κάτω από το φως των προβολέων.

Οι Ελπίδες ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι και πριν συμπληρωθεί το πρώτο 25λεπτο προηγήθηκαν με 0-2.

Στο 15′ ο Μάκης Πεσλής άνοιξε το σκορ με εύστοχο πέναλτυ μετά από ανατροπή του Λ. Παπαδόπουλου από τον τερματοφύλακα Μυροφορίδη.

Στο 23′ οι παίκτες των Ελπίδων έκλεψαν την μπάλα κοντά στην μεγάλη περιοχή του ΠΑΟ Κοίλων Β’ κι αφού την άλλαξαν αυτή κατέληξε στον αρχηγό Κωνσταντίνο Παπαθανασίου που με δυνατό αριστερό σουτ έκανε το 0-2.

Στην συνέχεια ο ΠΑΟ Κοίλων Β’ πήρε την πρωτοβουλία κι έδειξε ότι είναι μία καλοδουλεμένη ομάδα με προοπτικές, βασισμένη σε παίκτες από την Κ-16.

Στο 38′ ο Ηλίας Λίτσιος εκμεταλλεύτηκε αμυντικό λάθος των Ελπίδων, μπήκε στην περιοχή και με πλασέ μείωσε σε 1-2 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν και πάλι την κατοχή και κατάφεραν να ισοφαρίσουν σχετικά νωρίς στο 58′ όταν ο Λαμπράκης έκανε την κούρσα από δεξιά, έσπασε στον Καρυπίδη που με την σειρά του βρήκε τον Λίτσιο σε καλή θέση κι αυτός με σουτ έκανε το 2-2, σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Στο υπόλοιπο του αγώνα ο ΠΑΟ Κοίλων Β’ πίεσε τις Ελπίδες και είχε κάποιες καλές ευκαιρίες, χωρίς όμως να καταφέρει να κάνει την ολική ανατροπή.

Οι Ελπίδες πρόσεξαν περισσότερο την άμυνα τους και απείλησαν σε κάποιες στιγμές κυρίως με αντεπιθέσεις.

Μετά το τελικό 2-2 ο ΠΑΟ Κοίλων Β΄ πήγε στους 11 βαθμούς και παραμένει αήττητος με 3 νίκες και 2 ισοπαλίες ενώ οι Ελπίδες έχουν 6 βαθμούς με 1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα.

ΠΑΟ ΚΟΙΛΩΝ Β’ (Θεόδωρος Παπανικόπουλος): Μυροφορίδης, Ζησιάδης, Δραγώγιας, Χαραλαμπίδης, Λαμπράκης, Καραγιορδανίδης, Νταζάνης, Καραδήμος (46′ Σαμαράς), Λίτσιος, Φαρμάκης (88′ Μετίκανος), Καρυπίδης (81′ Μάνος).

ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Νίκος Αντωνιάδης): Νατσιός, Μπάλλας, Μαργαρίτης, Τσάμης, Μαρκόπουλος, Παπαθανασίου (63′ λ.τ. Παπαζήσης), Πεσλής (46′ Γκόγκος), Αποστολίδης, Μούτος (75′ Γεωργακάδας), Γκάργκας, Λ. Παπαδόπουλος (84′ Μανιός).

Διαιτητής: Λαμπρίδης (Πέλλας).

Βοηθοί: Κεσίσογλου (Πέλλας), Μανωλάκης (Πέλλας).


aekozanis.gr - Κώστας Τσιώρας 

Σχόλια