Στη Θεσσαλονίκη το 21ο Πρωτοχρονιάτικο Golden Cup του ΟΑΣΠΕ ... Πρέπει να το ζήσεις!

Το Πανελλήνιο Golden Cup επιστρέφει στην αυγή της νέας χρονιάς, έτοιμο να μας χαρίσει καινούργιες εμπειρίες!

Το 21ο Πρωτοχρονιάτικο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου “Golden Cup” που διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη ο ΟΑΣΠΕ (Οργανισμός Ανάπτυξης Σχολών Ποδοσφαίρου Ελλάδας), για τμήματα Ακαδημιών Ποδοσφαίρου αγοριών, θα διεξαχθεί από την Τετάρτη 3/1 ως την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024, στο Αθλητικό Κέντρο Planet FC.

Ακαδημίες Ποδοσφαίρου από διαφορετικά μέρη της Ελλάδας δήλωσαν ήδη συμμετοχή και θα ταξιδέψουν στην πανέμορφη και εορταστική Θεσσαλονίκη προκειμένου να αγωνιστούν και να συλλέξουν σημαντικές εμπειρίες.

Στη διοργάνωση συμμετέχουν 32 τμήματα, τα οποία θα συγκροτήσουν περισσότερα από 400 παιδιά γεννημένα τα έτη 2010 ως και 2017 χωρισμένα σε τέσσερις ηλικιακές κατηγορίες!

Η διοργάνωση Golden Cup που έχει γίνει πλέον θεσμός, τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας – Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης, κι ασφαλώς έχει την έγκριση της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Από τις 3 ως τις 5 Ιανουαρίου 2024, οι νεαροί ποδοσφαιριστές θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν στο φιλόξενο αθλητικό κέντρο Planet FC και να ζήσουν ξανά τη μαγεία του υγιούς ανταγωνισμού, σε μια από τις μεγαλύτερες αθλητικές δραστηριότητες για νέους ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν μια ακόμη άρτια διοργάνωση με την υπογραφή του ΟΑΣΠΕ, θα διασκεδάσουν και θα αναπτύξουν φιλίες με συναθλητές τους. Παράλληλα, οι εκτός… έδρας θα χαρούν όμορφες στιγμές στη Θεσσαλονίκη, και θα νιώσουν τη ζεστή φιλοξενία της.

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας άμεσα και κλείστε τώρα θέση στη διοργάνωση προκειμένου να υποδεχτούμε το 2024 με πολύ ποδόσφαιρο και δυνατές συγκινήσεις!

Πληροφορίες στο +30 6977 856866 – dora.spor@gmail.com

και στη σελίδα της διοργάνωσης ΕΔΩ

Σελίδα Facebook



Σχόλια