Γιάννης Τζέλλιος και Γιώργος Μπλιάγκος εξιστορήσαν λεπτό προς λεπτό την περιπέτεια του Παναγιώτη Νάση - Έγιναν όλα όπως έπρεπε να γίνουν ... "Υπήρξε συντονισμός ... και όχι πανικός στο σημείο ... εκμεταλλεύτηκαμε και το δευτερόλεπτο για να αναταχτεί ο Παναγιώτης ! "

 


Στο ΔΑΚ Κοζάνης  λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού της Κοζάνης με την Λάρισα ο χρόνος πάγωσε όταν ο προπονητής τερματοφυλάκων της Λάρισας Παναγιώτης Νάσης βρέθηκε στο χόρτο.

Ιατρικο επιτελείο του αγώνα  των δύο ομάδων αλλά  ο διασώστης  του ΕΚΑΒ αλλά και το ασθενοφόρο που υπήρχε από νωρίς στο γήπεδο βρέθηκαν αμέσως δίπλα στον άτυχο αλλά και τυχερό στην εξέλιξη της περίπτωσης της υγείας  κ. Νάση.

 Όλα έδειχναν ανακοπή .

Οι γιατροί του αγώνα και της ομάδας της  Κοζάνης Γιάννης Τζέλλιος , Παναγιώτα Ζιάρα ,ο Διασώστης του ΕΚΑΒ Γιώργος Μπλιάγκος κι ο γιατρός της ΑΕΛ Γιώργος Μπασδέκης άρχισαν τον αγώνα της επαναφοράς του Παναγιώτη Νάση  στη ζωή. Όπου και τα κατάφεραν Κέρδισε η Ζωή !

Για το περιστατικό αυτό μιλήσαμε με τον Γιατρό του  αγώνα κ Τζέλλιο Γιάννη και τον διασώστη  του ΕΚΑΒ που είχε η Κοζάνη    Γιώργο Μπλιάγκο οι οποίοι μας εξιστορήσαν λεπτό προς λεπτό το συμβάν



 


Σχόλια