Γ' Εθνική: Αναγέννηση Άρτας - ΦΣ Εορδαϊκός 0-2

Μεγάλο τρίποντο για τον Εορδαϊκό μέσα στην Αναγέννηση Άρτας με σκορ 0-2.  Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αποφασισμένοι στην αναμέτρηση και ήταν κυρίαρχοι σε όλη σχεδόν την διάρκεια της παίρνοντας μια δίκαιη νίκη. 

Καλύτερος ο Εορδαϊκός στο Α μέρος  μέσα στην Αναγέννηση Άρτας, θα  μπορούσε εάν ήταν πιο εύστοχοι οι ποδοσφαιριστές του να είχε προηγηθεί 

Καλές στιγμές για τους φιλοξενούμενους με τον Αιχμαλωτίδη και τον Παπαζήση 

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα ισόπαλες με 0-0

Στο δεύτερο μέρος ο Εορδαϊκός μπήκε το ίδιο δυνατά κι αφού έχασε ευκαιρία στο 48' σε σουτ  του Παπανικόπουλου, στο 52'  ο  Μαρκόν με ωραίο σουτ έδωσε προβάδισμα στον Εορδαϊκό 0-1. Στο 64' φοβερή κούρσα του ταχύτατου Μάιλαντ, από αριστερά, κάνει το παράλληλο γύρισμα και ο αμαρκάριστος Παπαζήσης, γράφει το 0-2. Δοκάρι για το Εορδαϊκό είχε ο Θοδωρής Σιδηρόπουλος. 

το φιλμ του αγώνα 

2' Ωραία επίθεση για την Αναγέννηση, ο Κυριάκης σπάει την μπάλα ενώ θα μπορούσε να εκτελέσει, με τους αμυντικούς να απομακρύνουν.

4' Επικίνδυνη φάση για τον Εορδαϊκό, με τον Αιχμαλωτίδη να παίρνει την κεφαλιά μετά από κόρνερ, στέλνοντας την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

7' Γύρισμα του Μουσιωτίτσα στο πέναλτι για το Ζυγκερίδη, κόβεται τελευταία στιγμή, πριν εκτελέσει από πολύ καλή θέση!

12΄Επικίνδυνη επίσκεψη του Εορδαϊκού, ο Παπαζήσης σουτάρει, με τον Μπαλαούρα να διώχνει σε κόρνερ.

18' Επικίνδυνο φάουλ του Παπανίκου, ο Ζυγκερίδης δε βρήκε για λίγο την μπάλα, που έφυγε λίγο άουτ.

22' Κεφαλιά του Γιαλεδάκη, μετά από κόρνερ φεύγει άουτ, ενώ στην κόντρα επίθεση, ο Τοπάλης δοκίμασε ωραίο φαλτσαριστό σουτ, που έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια.

35' Φάση μετά από ώρα για την Αναγέννηση, μετά από σέντρα του Κυριάκη και κεφαλιά του Πάνου που έφυγε ψηλά.

52' ΓΚΟΛ για τον Εορδαϊκό.   Η άμυνα της Αναγέννησης, δεν απομακρύνει, ο Μαρκόν σουτάρει χαμηλά στη γωνία του Μπαλαούρα, που πέφτει αλλά δεν μπορεί να αποσοβήσει το 0-1.

55' Ο Παπανίκου βρίσκει στην περιοχή το Ζυγκερίδη, εκείνος σουτάρει, όμως ο Δημητριάδης μπλοκάρει σταθερά στη γωνία του.

64' ΓΚΟΛ για τον Εορδαϊκό, που με βάση την εικόνα του αγώνα, φαίνεται να καθαρίζει το ματς. 0-2!Φοβερή κούρσα του ταχύτατου Μάιλαντ, από αριστερά, κάνει το παράλληλο γύρισμα και ο αμαρκάριστος Παπαζήσης, γράφει το 0-2.

68' Σέντρα του Μπεκατώρου, ο Ζυγκερίδης γυρίζει στο πέναλτι αλλά εκεί απομακρύνουν οι αμυντικοί του Εορδαϊκού.

69' Νέα κούρσα του εξαιρετικού Μάιλαντ, που σουτάρει αυτή τη φορά διαγώνια, πάνω από τα δοκάρια.

70' Φεύγει μόνος ο Νικόλι, με τον Μπαλαούρα να τον προλαβαίνει με τα πόδια, στη συνέχεια ο Παπαζήσης γυρίζει τη σέντρα, όμως η άμυνα απομακρύνει.

72' ΔΟΚΑΡΙ για τον Εορδαϊκό που ξεδιπλώθηκε και πάλι στην κόντρα, με το Σιδηρόπουλο, όμως απέναντι από τον Μπαλαούρα να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι.

77' Σέντρα του Πάνου, ο Ζυγκερίδης μπάινει στη φάση, όμως η μπάλα φεύγει δίπλα από την εστία.

Αναγέννηση Άρτας: Μπαλαούρας, Παπανίκου, Μπεκατώρος, Λισγάρας, Γιαλεδάκης, Θεοδωράκης, Μουσιωτίτσας (75' Πάνου), Μανιώτης, Ζυγκερίδης, Πάνος, Κυριάκης

ΦΣ Εορδαϊκός: Δημητριάδης, Σιδηρόπουλος, Παπανικόπουλος, Πούλιος, Γροσδάνης, Μαρκόν (88' Παπάς), Αιχμαλωτίδης, Τοπάλης (75' Κοντογουλίδης), Παπαζήσης, Μάιλαντ, Νικόλι (80' Χάιτας)

ενημέρωση: artagoal.gr 

Σχόλια