Ένσταση από τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου – Αντίδραση από τον Αστέρα Σταυρού


Ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με τον Αστέρα Σταυρού κατέθεσε ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου.

Σύμφωνα με την πλευρά του Εθνικού, αυτή αφορά την άδεια λειτουργίας του γηπέδου, καθώς θεωρούν πως βάσει της προκήρυξης του πρωταθλήματος, δεν πληρούνται τα απαραίτητα κριτήρια για την διεξαγωγή ενός αγώνα Γ’ Εθνικής. 

Συγκεκριμένα οι άνθρωποι της ομάδας, προχώρησαν στην ένταση, υπογραμμίζοντας πως εσφαλμένα εκδόθηκε η άδεια διεξαγωγής του αγώνα, σε ένα γήπεδο που δεν αναβαθμίστηκε όπως έπρεπε για να φιλοξενήσει αγώνες ανώτερης κατηγορίας και δεν θα έπρεπε να έχει άδεια τέλεσης αγώνων Γ’ Εθνικής.

Πλέον το λόγο έχει το αρμόδιο πειθαρχικό όργανο της ΕΠΟ, που θα αποφασίσει για την τύχη της ένστασης και κατ’ επέκταση του αγώνα. Η εξέλιξη αυτή δημιούργησε εκνευρισμό στην ομάδα της Φθιώτιδας, που εξέδωσε ανακοίνωση κάνοντας λόγο για «τεχνικές άλλων εποχών».

Ο Αστέρας Σταυρού αναφέρει σε ανακοίνωση του τα εξής:

Κρίμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο οι τεχνικές και οι ενέργειες μερικών παραγόντων στο χωρο αυτό.

Η αναφορά μας είναι για την ομάδα του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου που δεν αποδέχεται την ήττα τους στο αγωνιστικό χώρο και με διαφορα τερτιπια και τεχνικές άλλων εποχών (ενστάσεις, δικαστήρια κλπ) προσπαθούν να πάρουν τους πόντους του παιχνιδιού που ο Αστέρας Σταύρου κέρδισε αξία στον αγωνιστικό χώρο.

Λυπούμαστε κύριοι γιατί όταν ήμασταν στο γήπεδο μας δίνατε συγχαρητήρια για την φιλοξενία αλλά όταν φύγατε αλλάξατε. Εμείς ένα μικρό χωριό της Φθιώτιδας θα συνεχίσουμε να φιλοξενούμε όλους τους αντιπάλους μας με τον καλύτερο τρόπο μακριά από βία και εξωαγωνιστικά τεχνάσματα.


Σχόλια