Επική ανατροπή - Αήττητος συνεχίζει ο Ηρακλής Κοζάνης -Αποτελέσματα αγώνων Σαββατοκύριακου

⛹️Ήττα εντός έδρας για τους Παίδες Α' στον αγώνα με την ομάδα της Καστοριάς Α'. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο δεκάλεπτο, οι αθλητές μας έκαναν μέτρια εμφάνιση και παρά πολλά λάθη, δίνοντας την ευκαιρία στους αντιπάλους να φτάσουν στη νίκη. 

Τελικό αποτέλεσμα 55 - 57.

⛹🏼‍♀️Αήττητη τελείωσε η ομάδα μας τις υποχρεώσεις της στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος Γυναικών και πλέον περιμένει τον αντίπαλο της στην τελική φάση. Τα κορίτσια μας, νίκησαν στην έδρα του ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας με τελικό αποτέλεσμα 49 - 73.

⛹🏼‍♂️Αναμενόμενη ήττα για τους Παίδες Β', ομάδα που αποτελείται κυρίως από Παμπαίδες, από τους πολύ δυνατούς Διόσκουρους Α'.

Τελικό αποτέλεσμα 85 - 39.

⛹️‍♂️Αήττητη συνεχίζει η ομάδα μας και στο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας Ανδρών. Το παιχνίδι ήταν, στη μεγαλύτερη διάρκεια του, πολύ νευρικό και χαμηλού ρυθμού, γεγονός που δεν μας επέτρεψε να ξεφύγουμε στο σκορ. Στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Αρίων Πτολεμαΐδας έκανε ένα επιθετικό ξέσπασμα και η διαφορά έφτασε στους 10 πόντους για τους φιλοξενούμενους. Όσα έγιναν στα 3 τελευταία λεπτά του αγώνα και με το σκορ σε εκείνο το σημείο στο 63 - 73, νομίζουμε ότι πρέπει να διδάσκονται σε σεμινάρια προπονητικής. Οι αθλητές μας έπαιξαν φανταστική άμυνα, χωρίς να δεχτούν καλάθι και έκαναν επική ανατροπή, παίρνοντας μια απίστευτη νίκη.

Τελικό αποτέλεσμα 78 - 74.



Σχόλια