Βασίλης Μπατιάνης: Παναγιώτη, έπιασες το πέναλτι της ζωής αδελφέ στο γήπεδο στο οποίο αποθεώθηκες όταν έπαιζες στην Κοζάνη μας!

 


Αδελφέ και φίλε Παναγιώτη Νάση  μιλήσαμε χθες βράδυ στο τηλέφωνο και είπαμε να τα πούμε στο τέλος του αγώνα από κοντά. Η ζωή όμως παίζει παιχνίδια που δεν μπορούμε να φανταστούμε. 

Δόξα τον Θεό όπως λέμε μεταξύ μας είσαι ΘΗΡΙΟ  και ξεπέρασες και αυτήν την δοκιμασία. 

Έπιασες το πέναλτι της ζωής αδελφέ στο γήπεδο στο οποίο αποθεώθηκες όταν έπαιζες στην Κοζάνη μας. Εύχομαι από καρδιάς υγεία θα τα πούμε από κοντά.

Ενα τεράστιο μπραβο σε όλους τους γιατρούς και το ΕΚΑΒ  που άμεσα έδειξαν τα αντανακλαστικά τους και επανάφεραν τον Παναγιώτη ξανά  

Ο αγώνας περνάει σε δεύτερη μοίρα η Κοζάνη μας έχασε από μια καλύτερη ομάδα ίσως την καλύτερη της κατηγορίας, αλλά αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες προπονητές για την μεγάλη προσπάθεια και κυρίως σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο που στήριξε από την αρχή έως το τελευταίο λεπτό την προσπάθεια των παιδιών γεμίζοντας το γήπεδο και δείχνοντας την συμπαράσταση στον  Παναγιώτη με το χειροκρότημα καθώς και την άψογη στάση απέναντι στους αντιπάλους παίκτες και φιλάθλους.

 Πάμε στο επόμενο. 

ΚΟΖΑΝΗ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΟΖΑΝΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.




Σχόλια