Λασσάνης Κοζάνης:"Ευχόμαστε περαστικά στη Φαίη, γρήγορη ανάρρωση και να επιστρέψει υγιής το συντομότερο δυνατόν στην ενεργό δράση!"


Τέλος η σεζόν για τη Φαίη Κωτούλα, η οποία υπέστη ρήξη χιαστού στη διάρκεια του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Σλάβια Μπάνκα Μπίστριτσα για το EuroCup Women.

Η Φαίη Κωτούλα, η οποία αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού στα μέσα της δεύτερης περιόδου του αγώνα ανάμεσα στην ομάδα της Ελένης Καπογιάννη και τη Σλάβια Μπάνκα Μπίστριτσα στο κλειστό του Χολαργού για το EuroCup Women, υπέστη τελικά ρήξη χιαστού, όπως διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε.

Μετά από αυτή την άσχημη εξέλιξη, η Ελληνίδα γκαρντ αναμένεται να χάσει το υπόλοιπο της φετινής σεζόν και να επανέλθει από την νέα αγωνιστική περίοδο στα παρκέ.

Ο Λασσάνης Κοζάνης με ανακοίνωσή του εύχεται στην Φαίη  γρήγορη ανάρρωση και να επιστρέψει υγιής το συντομότερο δυνατόν στην ενεργό δράση!



η ανακοίνωση  του Λασσάνη 

Με μεγάλη στενοχώρια η ομάδα του ΓΣΚ Λασσάνη υποδέχθηκε την είδηση του σοβαρού τραυματισμού της αθλήτριας του Παναθηναϊκού Φαίης Κωτούλα, η οποία υπέστη ρήξη χιαστού στον πρόσφατο ευρωπαϊκό αγώνα της ομάδας της για το Eurocup γυναικών. 

Η έμπειρη αθλήτρια, που έχει τιμήσει τη φανέλα και της δικής μας ομάδας, αναμένεται να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν λόγω του τραυματισμού.

Ευχόμαστε περαστικά στη Φαίη, γρήγορη ανάρρωση και να επιστρέψει υγιής το συντομότερο δυνατόν στην ενεργό δράση!

Σχόλια