Μακεδονικός Σιάτιστας ..Για το παιχνίδι ( ?) με τον ΠΑΟ Κοίλων

 


Ανακοίνωση για τις αντίξοες καιρικές συνθήκες στις οποίες πραγματοποιήθηκε το παιχνίδι του ΠΑΟ Κοίλων με τον Μακεδονικό Σιάτιστας  το βράδυ του Σαββάτου (25/11)  μας έστειλε η διοίκηση  του Μακεδονικού Σιάτιστας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση 

Αρχικά πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν το Σάββατο το βράδυ στο παιχνίδι ΠΑΟ Κοίλων Μακεδονικός Σιάτιστας κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Ήταν λάθος όλων των εμπλεκόμενων (ομάδων,  ΕΠΣ, διαιτητών) που επιτρέψαμε να διεξαχθεί το παιχνίδι με κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα  και την υγεία των ποδοσφαιριστών. Ο χειμώνας στο Νομό μας είναι βαρύς και είμαστε ερασιτεχνικά σωματεία. 

Για την ασφάλεια όλων ας το κοιτάξει η  διοργανώτρια αρχή και να μην επιτρέψει ξανά  να γίνονται αγώνες τις νυχτερινές ώρες αφού  οι συνθήκες τον χειμώνα  δεν το επιτρέπουν.

Στα αγωνιστικά,  η ήττα της ομάδας μας  σύμφωνα και με τη συνολική εικόνα του παιχνιδιού ήταν άδικη.

Εμείς δεν εκμεταλλευτήκαμε  τις πολλές ευκαιρίες που δημιουργήσαμε σε αντίθεση με τον ΠΑΟ Κοίλων που ήταν πιο εύστοχος στις δικιές του ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν.

Έτσι όμως είναι το ποδόσφαιρο!

 Βέβαια να τονίσουμε πως  το πρώτο γκολ του ΠΑΟ Κοίλων  προέρχεται από ένα αυστηρό πέναλτι ..

Κλείνοντας  να δώσουμε συγχαρητήρια για άλλη μια φορά  σε όλους  όσους ήταν  μέσα και έξω από  τις τέσσερις γραμμές αλλά και σε αυτούς τους  μετρημένους  στα δάχτυλα του ενός χεριού που βρέθηκαν στο γήπεδο μέσα στη χιονοθύελλα.

με τιμή το ΔΣ του 

Μακεδονικού Σιάτιστας 

Σχόλια