Super League 2: Καμπανιακός- Κοζάνη 0-1 | 📷 📹

 


"Καρυδάτο" διπλό κέρασε ο Καλέργης  

Για την 8η αγωνιστική στον Α’ όμιλο της Super League 2, η Κοζάνη πέτυχε σπουδαίο διπλό μέσα στην Νέα Ευκαρπία  κόντρα στον  Καμπανιακό με σκορ 0-1.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν στη μεγαλύτερη διάρκεια τον έλεγχο του αγώνα με το ημίχρονο να τελειώνει στο 0-0

Στο δεύτερο μέρος το έργο των τυπικά γηπεδούχων δυσκόλεψε περισσότερο όταν ο Έππας αντίκρισε την κόκκινη κάρτα ( δεύτερη κίτρινη).  Η Κοζάνη το εκμεταλλεύτηκε  αφού οι  γηπεδούχοι κλείστηκαν στην άμυνα, στρίμωξε τον Καμπανιακό για τα καλά και κατάφερε στο 83' με σουτ  του Καλλέργη μέσα από την περιοχή να πάρει το μεγάλο τρίποντο με σκορ 0-1  και να διατηρηθεί έτσι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας .

Η Κοζάνη που είχε τη συμπαράσταση 100 περίπου φιλάθλων της δικαιούται να φωνάζει  για δύο περιπτώσεις πέναλτι στο 72' και στο 75' όταν το ματς ήταν στο 0-0.


Καμπανιακός : Γιακουμής, Γιουκούδης, Πόζογλου, Προσκυνητόπουλος, Μπούσης, Καθάριος, Έππας, Φροσύνης, Γαρύφαλλος, Παπαστεριανός, Τότσκα (65' Μανιός).  

Κοζάνη (Διγκόζης): Μπογκντάνοβιτς, Πάνος, Ίτσιος,  Σουλιώτης, Κοροβέσης, Αναστασόπουλος (82' Ασλαμπάλογλου), Νάτσος, Καλλέργης, Γραμμένος (82' Τζημόπουλος), Ψάλτης (67' Ποζατζίδης),  Ελιντρίσι (35' Αποστολίδης)

Διαιτητής: Κόκκινος (Χαλκιδικής)
Βοηθοί: Μαλανδρής (Χαλακιδικής),  Δανδανόπουλος (Ξάνθης)
4ος : Τακίδης (Κιλκίς)

 Δηλώσεις του προπονητή της Κοζάνης Άγγελου Διγκόζη και των ποδοσφαιριστών Δημήτρη Ασλαμπάλογλου  και Γιώργου Αποστολίδη  μετά την νίκη της Κοζάνης  επί του Καμπανιακου  με σκορ 1-0 










Σχόλια