Super League 2: Η Κοζάνη αφήνει πίσω της το άτυχο αποτέλεσμα με τον ΠΑΟΚ Β’ και κοιτάει τον Ηρακλή | βίντεο


Με τη 12η αγωνιστική συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο  το πρωτάθλημα της SL2.

Η Κοζάνη αφήνει πίσω της το άτυχο αποτέλεσμα με τον ΠΑΟΚ Β’   και κοιτάει μπροστά της στο δύσκολο εκτός έδρας  παιχνίδι της  με τον Ηρακλή. Η άδικη  ήττα από τον ΠΑΟΚ Β’ ανήκει στο παρελθόν.
 
Όλοι στην  Κοζάνη  έχουν πεισμώσει με τον τρόπο που ήρθε η ήττα και  πιστεύουν πως η ομάδα έχει τις δυνατότητες, την ποιότητα και την εμπειρία  των ποδοσφαιριστών για να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών.
 
Το πιο σημαντικό απ’ όλα μέχρι στιγμής είναι το γεγονός ότι η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη  ανάγκασε όλους  να παραδεχτούν  ότι η ομάδα και  καλούς παίκτες διαθέτει και δημιουργεί ευκαιρίες  αλλά και καλό ποδόσφαιρο παίζει.
 
Οι ερυθρόλευκοι δεν μένουν στο «αν» και κοιτάνε πάντα μπροστά και το επόμενο παιχνίδι με τον Ηρακλή.  Μπορεί να μην άξιζε την  ήττα με τον ΠΑΟΚ Β’   μπορεί να ήταν ένα ατυχές αποτέλεσμα αλλά η Κοζάνη έχει αποδείξει πως έχει  τον τρόπο  να ξεπερνάει  τα άτυχα αποτελέσματα.
 
 Σίγουρα μετά το άτυχο αποτέλεσμα με τον ΠΑΟΚ Β’  θα βγουν και σοφότεροι αλλά και πιο συγκεντρωμένοι στα εναπομείναντα παιχνίδια αρχής γενομένης από το  παιχνίδι  με τον Ηρακλή.

Το πρόγραμμα της 12ης  αγωνιστικής
ΠΟΤ Ηρακλής – Κοζάνη
ΑΕΚ Β’ – Αιολικός 
ΠΑΟΚ Β’ – Λεβαδειακός
Καμπανιακός – Μακεδονικός
ΑΕ Λάρισας – Νίκη Βόλου
Απόλλων πόντου – Αναγέννηση Καρδίτσας

Βαθμολογία
Λεβαδειακός 23
ΑΕ Λάρισας 18
Μακεδονικός 16
Νίκη Βόλου 15
Αναγέννηση Καρδίτσας 14
ΠΑΟΚ Β 13
Κοζάνη 13
ΠΟΤ Ηρακλής 11
Αιολικός 11
ΑΕΚ Β 7
Καμπανιακός 6
Απόλλων Πόντου 5
Αλμωπός Αριδαίας 0
 
*Ο Αλμωπός Αριδαίας αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα

Σχόλια