Β' ΕΠΣ Κοζάνης : Ακρίτες Κοζάνης - Ελπίδες ΑΕ Κοζάνης 1-1 | φωτο

 

Στο 90′ πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας οι γηπεδούχοι Ακρίτες απέναντι στις Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης στο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής της Β’ Κατηγορίας.

Ο αγώνας έγινε στο γήπεδο Αργίλου με ηλιοφάνεια αλλά και με τσουχτερό κρύο.
Αυτή ήταν η πέμπτη ισοπαλία σε 8 παιχνίδια για τις Ελπίδες ΑΕΚ.

Οι δύο νεανικές ομάδες αγωνίστηκαν σ’ ένα καθαρό παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες.
Στο πρώτο ημίχρονο οι Ελπίδες έχασαν κάποιες καλές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, με τους Γκάργκα και Λ. Παπαδόπουλο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ελπίδες συνέχισαν να πιέζουν και τελικά προηγήθηκαν στο 70′ όταν μετά από σουτ του Γκάργκα ο Ασλανίδης απέκρουσε ασθενώς κι ο Γιάννης Γκόγκος στην επαναφορά έκανε το 0-1.

Στην συνέχεια οι Ελπίδες θα μπορούσαν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους σε σουτ του Γκάργκα στο δοκάρι και πλασέ του ίδιου παίκτη που πέρασε μόλις άουτ.

Τελικά στο 90′ μετά από κόρνερ και κεφαλιά των Ακριτών ο Νατσιός άγγιξε την μπάλα που βρήκε το δοκάρι και από κοντά ο Κουσίδης έκανε το 1-1.




ΑΚΡΙΤΕΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
(Νίκος Αδαμίδης): Ασλανίδης, Καρυπίδης, Κουσίδης, Τσαμπερτίδης, Αλλαχάϊ (60′ Σαρασίδης), Ζακας (46′ Τσάλα), Παναγούλιας, Καραγιάννης (75′ Χατζηζήσης), Κόλα (60′ Καλαϊτζίδης), Φαρμάκης, Γκίκα (75′ Σαριόγλου).


ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Νίκος Αντωνιάδης): Νατσιός, Μπάλλας, Μαργαρίτης (85′ Ζέρβας), Τσάμης, Μαρκόπουλος, Αποστολίδης (55′ Γεωργακάδας), Πεσλής (55′ Γκόγκος), Μούτος, Γκάργκας (85′ Παλούκας), Λ. Παπαδόπουλος, Μουράτογλου (65′ Μανιός).


Διαιτητής: Κουτσώνας.
Βοηθοί: Πραχάλης, Κωτούλας.

aekozanis.gr

Σχόλια