Β' ΕΠΣ Κοζάνης: Αναγέννηση Αργίλου - Ελπίδες ΑΕ Κοζάνης 1-2

Την πρώτη εκτός έδρας νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα πήραν οι Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης που επιβλήθηκαν στον Αργιλο της τοπικής Αναγέννησης με 1-2 για την 7η αγωνιστική της Β’ Κατηγορίας.
Οι Ελπίδες προηγήθηκαν στο 13′ μετά από διπλή προσπάθεια του Μάξιμου Γκάργκα, το πρώτο σουτ απέκρουσε ο Κατηγιάννης και στην επαναφορά ο νεαρός επιθετικός έκανε το 0-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Αναγέννηση ισοφάρισε στο 67′ χάρη σε εύστοχο πέναλτυ του Ηλία Τσάλκα.

Οι Ελπίδες πήραν την νίκη στο 89′ όταν μετά από μπαλιά του Λ. Παπαδόπουλου ο Γκάργκας βγήκε σε θέση τετ-α-τετ, έδωσε στον επερχόμενο Γιάννη Γκόγκο που σε κενή εστία έκανε το τελικό 1-2.

Με την νίκη τους αυτή οι Ελπίδες ανέβηκαν στην 5η θέση με 9 βαθμούς σε 6 αγώνες ενώ η Αναγέννηση παρέμεινε στην 3η θέση με 13 βαθμούς σε 7 αγώνες.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΓΙΛΟΥ (Λ. Βήττας): Κατηγιάννης, Καραβίδας, Τσιλιμπώνης, Γκλούμπος, Τανίδης, Σαββίδης, Τσάλκας, Ευαγγελόπουλος, Αλεξανδρίδης, Βλάχος, Βρόϊκος.

ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Ν. Αντωνιάδης): Νατσιός, Μπάλλας, Μαργαρίτης, Τσάμης, Μαρκόπουλος, Μούτος (83′ Μανιός), Λ. Παπαδόπουλος, Παπαθανασίου, Πεσλής (72′ Γκόγκος), Αποστολίδης (56′ Παπαζήσης), Γκάργκας.

Διαιτητής: Κουτσώνας.
Βοηθοί: Ρίζος, Γάτσου.

Σχόλια