Β' ΕΠΣ Κοζάνης: Ελπίδες ΑΕ Κοζάνης - Βυζαντινός Αετός 2-2 | φωτο


Ισόπαλος με 2-2 τελείωσε ο αγώνας των Ελπίδων Α.Ε. Κοζάνης με τον Βυζαντινό Αετό που έγινε στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής της Β’ Κατηγορίας.

Οι δύο νεανικές ομάδες παρουσίασαν καλό θέαμα, σ’ ένα παιχνίδι με τέσσερα γκολ και αρκετές φάσεις που σίγουρα ικανοποίησε τους θεατές που βρέθηκαν στο Στρατιωτικό Γήπεδο Κοζάνης.

Ο Βυζαντινός Αετός πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό στην αρχή του αγώνα καθώς προηγήθηκε με 0-2 πολύ νωρίς, πρώτα με τον Γραμματικόπουλο στο 7′ και μετά με τον Δεληγιάννη στο 11′, και τα δύο γκολ από αντεπιθέσεις.

Οι Ελπίδες κατάφεραν να μειώσουν στο 18′ με ένα πολύ ωραίο σουτ του Λάμπρου Παπαδόπουλου έξω από την περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ελπίδες πήραν την πρωτοβουλία και πίεσαν για την ισοφάριση κάτι που πέτυχαν νωρίς στο 53′ μ’ άλλο ένα θαυμάσιο γκολ, αυτή τη φορά από τον Μάξιμο Γκάργκα με απ΄ευθείας φάουλ από 25 μέτρα.

Στην συνέχεια, με την ψυχολογία με το μέρος της, η ομάδα του Νίκου Αντωνιάδη πίεσε τους φιλοξενούμενους κι έχασε κάποιες μικροευκαιρίες.

Στο 90′ οι Ελπίδες παραλίγο να κάνουν την ολική ανατροπή αλλά η ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Γκόγκου βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Αυτή ήταν η τέταρτη ισοπαλία για τις Ελπίδες ΑΕΚ σε 7 αγώνες, με τους κιτρινόμαυρους να βρίσκονται στην 6η θέση με 10 βαθμούς.


ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Νίκος Αντωνιάδης): Ρίβας, Μπάλλας, Μαργαρίτης, Τσάμης, Μαρκόπουλος (85′ Ζέρβας), Παπαζήσης (60′ Γκόγκος), Πεσλής (75′ Μανιός), Παπαθανασίου, Γκάργκας, Λ. Παπαδόπουλος, Μούτος (60′ Γεωργακάδας).


ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΑΕΤΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ (Αντώνης Τσιάρας): Παπακωνσταντίνου, Α. Σαμαράς, Ηλιάδης, Κ. Σαμαράς (30′ Καββαδίας), Σιδηρόπουλος, Τσαγκαλίδης, Γραμματικόπουλος, Μαρμαρίδης (68′ Μαλλιόπουλος), Μεταξάς, Δασκαλίδης (75′ Βούρας), Δεληγιάννης (46′ Καλαμπούκας).


Διαιτητής: Καρατέρπος.

Βοηθοί: Πραχάλης, Κ. Σίας.


aekozanis.gr

Σχόλια